Uitbeenmes kopen

Door een uitbeenmes te gebruiken, hoef je niet langer restanten van het vlees weg te gooien. Met zo’n mes haal je gemakkelijk het vlees van de botten en verwijder je efficiënt huid, pezen en vet. Het lemmet is zo’n 16 centimeter lang en is flexibel en dun. Hiermee kom je gemakkelijk tussen botten. Neem daarbij de gladde en scherpe snede van een uitbeenmes, zodat je nooit meer bot met het vlees er nog aan hoeft weg te gooien.

Bij Kookpunt hebben we diverse messen waaronder natuurlijk uitbeenmessen. Deze messen verschillen onder andere in lengte. De gebruikelijke lengte van een uitbeenmes is ongeveer 15 centimeter en binnen onze collectie variëren ze van 10 tot 16 centimeter. Daarnaast verschillen de messen in productiemateriaal, wat voornamelijk zorgt voor een verschil in hardheid. De uitbeenmessen van Kai Shun zijn zelfs geproduceerd vanuit de authentieke Japanse zwaardsmeedkunst.
Bij Kookpunt hebben we voor iedereen een uitbeenmes naar wens. We hebben een goedkoper model van ons eigen merk, maar ook de mooie messen van Wüsthof, tot de eerder genoemde Kai Shun messen voor de liefhebber, expert of ninja. Alle messen uit ons assortiment zijn van hoogstaande kwaliteit. Het ene uitbeenmes is echter nog beter dan de andere.

Voor een uitbeenmes ben je bij Kookpunt aan het juiste adres. Je kunt bij ons uit allerlei kiezen en zit je met een vraag, dan helpt de klantenservice je graag verder. Wij verzenden jouw producten gratis bij een bestelling vanaf 20 euro. Bestel je vandaag een uitbeenmes, dan versturen wij hem binnen twee werkdagen.

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk