Hakbijl kopen

Op houthakkers na wordt de hakbijl het meest door koks gebruikt. Door het rechthoekige lemmet en de robuuste bouw is de hakbijl goed te gebruiken voor het snijden van vlees met botten, denk bijvoorbeeld aan spareribs. Messen met een dunner lemmet zijn niet geschikt om voor dergelijke taken te gebruiken. Verder is een hakbijl ook handig voor het hakken van de wat hardere groenten.

Wij hebben een viertal hakbijlen waaruit je kunt kiezen. Zo hebben we twee uitvoeringen van ons huismerk, de Kookpunt Hakbijl. Afhankelijk van je voorkeur kun je voor een lemmet van 15cm of 18 gaan. Deze hakbijl is zowel te gebruiken in de huishoudelijke als de professionele keuken. Hij ligt goed in de hand en het lemmet is messcherp.
Daarnaast hebben we het Classic model van de Wusthof hakbijl. Dit uit edelstaal gesmeed juweeltje is perfect gebalanceerd, waardoor je je snijwerk moeiteloos gedaan krijgt. Door de voegloze montering is het bovendien een zeer hygiënische hakbijl. Het is uitstekend te gebruiken voor het afhakken van karbonades en klein gebeente. Ook kun je met het blad kruiden en specerijen inkloppen.

Uiteraard kan een Japanse hakbijl niet ontbreken in ons assortiment. Vanuit het Cromova-staal bereikt het lemmet van de Global G-49 Chinese chopper een hardheid van 56-58 op de schaal van Rockwell. De grip van het handvat is optimaal vanwege het kuiltjesprofiel. Een topproduct!

Zoals je ziet, haal je bij ons jouw perfecte hakbijl. Wil je meer informatie? Onze collega’s in de vestiging in Rotterdam voorzien je graag van advies om je te helpen bij je keuze. Uiteraard kun je jouw hakbijl ook online bestellen.

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk