Vandaag open om 10:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616272100

Cook Expert

(4)

Magimix Cook Expert kopen.

Magimix Cook Expert kopen? Dan ben je bij Kookpunt helemaal aan het juiste adres. Wij hebben de Magimix Cook Expert in verschillende kleuren in ons assortiment opgenomen. Ook hebben wij talloze handige accessoires voor de Cook Expert in ons aanbod.

Cook Expert de Kokende Keukenmachine

De Magimix Cook Expert staat ook wel bekend als de kokende keukenmachine is misschien wel de meest veelzijdige en complete 'keukenmachine' die er op de markt verkrijgbaar is. Er is bijna geen techniek of bereidingswijze te bedenken die de Cook Expert niet in de spreekwoordelijke vingers heeft. Met de Magimix Cook Expert kan je werkelijk alle kanten op. Dit komt omdat het apparaat op meerdere fronten uiterst nauwkeurig instelbaar is. Dan gaat het zowel over tijd en temperatuur als om gewicht en bereidingswijze. Met de Cook Expert maak je met hetzelfde gemak een soep als een stoofpot maar ook voor diverse ijsbereidingen, brood, deeg en complete taarten draait deze jongen zijn hand niet om.

Gebruik Magimix Cook Expert

Het gebruik van de Magimix Cook Expert spreekt bijna voor zich. Doordat alles zo precies instelbaar is kan je bijna niets fout doen. Helemaal niet als je de stappen in het bijgeleverde receptenboek volgt. Dankzij het glazen deksel kan je tijdens de bereidingen ook perfect een oogje in het zeil houden.
De Cook Expert is standaard uitgerust met maar liefst 12 verschillende programma's. Wat ontzettend handig is dat onder deze programma's ook een reinigingsprogramma zit. Hiermee zorgt de machine zelf dat deze geheel bradschoon wordt en gebruiksklaar voor een volgende sessie. De Cook Expert is tevens oorzien van een warmhoudstand en een waakstand. Het enige dat je zelf moet doen lijkt het, is bepalen waar je zin of trek in hebt. De rest doet de Cook Expert voor je.

Cook Expert Accessoires

De Cook Expert wordt al extreem compleet uitgeleverd. Een heel assortiment aan kommen, spatels, messen en kloppers in allerlei maten en geschikt voor verschillende toepassingen wordt standaard meegeleverd. Mocht dit nog niet voldoende zijn dan zijn er nog heel erg veel optionele accessoires en uitbreidingen verkrijgbaar. Uiteraard heeft Kookpunt deze ook in zowel de fysieke winkel aan het Noordplein als in de webshop.