Vandaag open om 09:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616806100

PITT Cooking

PITT cooking branders kopen.

PITT cooking is de nieuwe kooksensatie die je als echte fan van koken niet mag missen. Het is een ware eyecatcher voor je keuken en omdat de gaspitten zo subtiel geïntegreerd zijn past het in iedere keuken! Het initiatief komt van Nederlandse Bodem en behaalt fantastische resultaten. Bang zijn voor hitteoverdracht aan je werkblad is ook niet nodig, deze is minimaal.

Wat is PITT cooking

Het zijn gaspitten waarbij je niet vastzit aan een fornuis of blad waarop je het moet plaatsen. Wij verkopen de pitten van de PITT cooking Original lijn waarbij je de keuze hebt van 1 tot 6 branders in verschillende formaties en met verschillende afstanden tussen de pitten. De branders van PITT cooking komen met 3 verschillende vermogens. Kleine pitjes van 2kW, grotere pitten van 3kW, en de sudder- en wokpit met een instelbaar vermogen van 0,2kW of 5 kW. Voor de wok- en sudderpit is los een wokring te verkrijgen zodat je favoriete wok altijd stevig staat. Ultiem gemak en functionaliteit dus!

Voordelen van PITT cooking gaspitten

Op een traditionele kookplaat kost het vaak moeite om al je pannen erop te passen omdat de pitten zo dicht op elkaar geplaatst zijn. Met de branders van PITT cooking ben je niet gebonden aan een fornuisblad en kan je dus zelf een model kiezen waarbij je precies de indeling en afstandsmaat kunt kiezen die past bij jouw keuken. Met de XL-variant van het merk wordt nog meer ruimte gecreëerd voor de kok die bewegingsruimte nodig heeft. De branders kunnen op bijna alle soorten keukenbladen composietsteen, beton, glas, graniet, terrazzo, Corian, Green Core, RVS, LG Hi-Macs en Top Core.

Hiernaast heeft PITT cooking stuk voor stuk branders met een professioneel bereik. Elke kooktechniek komt hierbij tot zijn recht. Het merk heeft ook een speciale, unieke dubbele brander die je in kan stellen op hoog vermogen om te kunnen wokken en laag vermogen om te kunnen sudderen. Na gebruik is het schoonmaken ook gemakkelijk, even met een doekje of sponsje over het werkblad en het is opgeruimd!