Vandaag open om 09:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.620188100
Filters

Kamado Joe

(36)

Kamado Joe barbecue kopen.

Kamado Joe kopen? Deze in Amerika momenteel zeer populaire kamado bbq wordt gemaakt van zeer hoogwaardig keramiek. De rood-zwarte Kamado Joe onderscheidt zich niet alleen door zijn fantastische prestaties maar ook doordat alle kamado’s van dit merk zeer compleet worden uitgeleverd. In tegenstelling tot veel andere merken is het bij Kamado Joe niet nodig om extra uitgaven te doen voordat je aan de slag kunt. Zo worden Kamado Joe modellen geleverd inclusief grilltang en houtskoolpook.

Welke Kamado Joe grill?

Kookpunt verkoopt Kamado Joe modellen in meerdere formaten en voor verschillende gebruiksdoeleinden. De Joe Jr. is de kleinste van het stel. De Joe Jr. is draagbaar en daardoor ideaal om te gebruiken op het strand, de camping of in het bos. Ook is de Kamado Joe Junior de uitkomst  voor kleinere huishoudens of voor mensen die beschikken over een balkon. De Joe Jr. heeft een grilloppervlakte met een diameter van 36 cm en doet, ondanks zijn bescheiden voorkomen, precies wat je van een Kamado Joe mag verwachten.De Kamado Joe Classic heeft een grilloppervlakte met een diameter van 46 cm en daarmee is de Classic één van de meest geavanceerde en complete kamado bbq’s die op de markt verkrijgbaar is.Tenslotte hebben we nog De Big Joe. De Big Joe is de allergrootste en meest indrukwekkende van de hele familie. De Kamado Big Joe heeft een grilloppervlak met een diameter van maar liefst 63 cm. Daarmee is dit model erg geschikt voor professioneel (horeca-)gebruik en voor grote gezelschappen.Zowel de Kamado Classic als de Big Joe zijn uitgerust met het exclusief voor en door Kamado Joe ontwikkelde Divide and Conquer-systeem. Hiermee kan je de grilloppervlakte in tweeën delen waardoor je kunt variëren met verschillende temperatuurniveaus, bereidingswijzen en ook materialen.

Kamado Joe accessoires

Ondanks het feit dat alle Kamado Joe barbecues al erg compleet en gebruiksklaar worden uitgeleverd verkopen we bij Kookpunt Kamado Joe accessoires die zeker een waardevolle aanvulling op jouw Kamado Joe kunnen zijn. Wat te denken van de Joetisserie? Met de Joetisserie bereid je niet alleen overheerlijke en sappige kip en ander gevogelte maar ook fantastische stukken vlees op de kamado. De Joetisserie is een geweldig zelfdraaiend spit dat je ook kunt gebruiken op andere kamado’s dan die van Kamado Joe. Ook hebben we fraaie en sterke Kamado Joe beschermhoezen. Die zorgen ervoor dat jouw Kamado Joe altijd goed beschermd blijft tegen regen en andere weersinvloeden.

Wil je een Kamado Joe kopen? Bestel deze dan gemakkelijk en snel via de Kookpunt webwinkel of bezoek onze fysieke winkel in Rotterdam. We bezorgen je Kamado Joe thuis wanneer het jou uitkomt.