Openingstijden
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.620188100
Filters

Big Green Egg BBQ-accessoires

(134)

Big Green Egg accessoires kopen.

Big Green Egg accessoires kopen? Wij hebben een ruim assortiment aan uiteenlopende BGE accessoires beschikbaar. Zo maak je jouw Big Green Egg nog veelzijdiger dan deze houtskool barbecue al is. De zogenaamde EGGcessories zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen; dus ook leuk wanneer je op zoek bent naar een cadeautje! We kunnen ons voorstellen dat je niet weet welke accessoires je moet kiezen. We helpen je dan ook graag de juiste Big Green Egg accessoires kiezen voor jouw barbecue!

BGE accessoires

Sommige Big Green Accessoires zijn gemaakt voor een specifiek model. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de doorsnede van jet grillrooster. Verder zijn de Big Green Egg Mini tot en met Medium niet altijd groot genoeg om alle barbecue accessoires te gebruiken. Bekijk hier alle BGE accessoires per specifiek model: 

BGE Mini: Big Green Egg Mini accessoires >>
BGE MiniMax: Big Green Egg MiniMax accessoires >>
BGE Small: Big Green Egg Small accessoires >>
BGE Medium: Big Green Egg Medium accessoires >>
BGE Large: Big Green Egg Large accessoires >>
BGE XLarge: Big Green Egg XLarge accessoires >>
BGE 2XL: Big Green Egg 2XL accessoires >>

Populaire Big Green Egg accessoires

Om het meeste uit je multifunctionele houtskoolbarbecue te halen heb je bepaalde accessoires toch wel nodig. De Big Green Egg Plate Setter, ookwel ConvEGGtor genoemd, is een must have accessoire omdat je hiermee indirect kunt koken. Een Big Green Egg afdekhoes is van belang wanneer je je eitje tegen weersomstandigheden wilt beschermen. Voor de pizzaliefhebber is de Big Green Egg Flat Baking Stone, ofwel pizzasteen, onmisbaar.

Gadgets Big Green Egg

De volgende BGE accessoires zijn erg leuk om te hebben en zullen er ook voor zorgen dat je nog meer kan met je eitje. Zo is een Big Green Egg Kiphouder, eventueel met blikhouder, erg fijn wanneer je verticaal wilt grillen. Op deze manier is de warmteverdeling nog beter en zal de garing egaler zijn. Een Big Green Egg Wok Topper is bijvoorbeeld erg fijn wanneer je kleinere ingrediënten wilt grillen, met een dergelijke topper zullen ze niet door het rooster heen vallen. Heb jij een grotere maat barbecue? Dan is een Big Green Egg Nest Handler erg prettig, het maakt je houtskoolbarbecue steviger en makkelijker te verrijden.