Meimaand serviesmaand

Meimaand serviesmaand

Het is zover, de Kookpunt serviesmaand is aangebroken. Mei staat in het teken van samen tafelen en fraai servies. Gedurende de hele maand valt er meer dan genoeg te beleven in onze winkel aan het Noordplein. Daarnaast hebben we speciale moederdagactiviteiten en -acties. Zo wordt er 'op z'n Chinees' gejongleerd met servies voor kortingen, kunnen kids cadeautjes grabbelen en staan er door de hele winkel schitterend gedekte en inspirerende tafels opgesteld. Kom vooral langs voor inspiratie en gezelligheid!
 

Chinees jongleren voor korting

 

In dit geval gaan we anders dan je wellicht gewend bent jongleren met servies. Normaal gooien we in mei op z'n Grieks met servies maar dit jaar is het anders. Hoe langer jij je bordjes draaiend in de lucht weet te houden , hoe meer korting je bij elkaar jongleert.  Van 1 t/m 31 mei 2018

Cadeaus grabbelen

Tot en met Moederdag (zondag 12 mei) kan er door kinderen tot 12 jaar aan de kassa worden gegrabbeld voor een leuk cadeautje. Een welbekende Kookpunt-traditie met altijd prijs voor de kleintjes! De dag voor Moederdag (zaterdag 11 mei) verruilen de medewerkers van Kookpunt éénmalig hun werkkleding voor een schort uit onze vrolijke, nieuwe schortenlijn.

Serviescollege

Op 19 mei verzorgt onze eigen Nel een heus serviescollege. Nel weet alles, en dan vooral als het op servies, aardewerk, glaswerk en bestek aankomt. Tussen 13.00 en 15.00 uur zal Nel vanuit de pan een 'masterclass' geven. Ze zal in deze 2 uur feilloos het verschil tussen porselein en aardewerk uitleggen en met voorbeelden uit de praktijk laten zien en voelen. Wil jij alles weten over servies, kom dan langs bij Nel!  


Kookpunt 
Noordplein 29
3035 EC Rotterdam
010 4431077

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk