Mei serviezenmaand en Moederdag

Mei serviezenmaand en Moederdag


Het is zover, de Kookpunt serviesmaand is aangebroken. Mei staat in het teken van tafelen en gedurende de hele maand ontvang je leuke kortingen op servies. Ook is er van alles te beleven in de Kookpunt servieshoek. Daarnaast hebben we speciale moederdagactiviteiten en acties. Zo vinden er Griekse serviestaferelen plaats, kunnen kids bordjes beschilderen voor Moederdag en levert een perfect gedekte tafel een leuke prijs op. In de maand mei hebben we diverse activiteiten in onze winkel. Lees meer over alle acties, demonstraties, wedstrijden en activiteiten die er allemaal in de maand mei te doen zijn bij Kookpunt. 

 

Servies gooien voor korting

 

In dit geval brengen scherven geen geluk, maar wel mooie kortingen! Voordat je een nieuw servies kiest, wil je wellicht eerst van je oude porselein af. Mik het servies in de grote bak en ontvang 10% korting. Bereikt het servies de grote mand dan ontvang je 15%. Of voor de echte scherpschutters, de kleine mand geeft 20% korting op de aanschaf van je nieuwe servies. Heb je geen servies waar je afscheid van wilt doen, maar wil je wel voor korting gooien? Geen nood! Wij hebben nog een hele berg oude bordjes. Datum: van 1 t/m 31 mei 2017

 

Moederdagacties voor kinderen

 

Moederdag grabbelpan
Inmiddels is het een traditie die we niet meer weg kunnen denken in onze winkel: de Moederdag grabbelpan. Op 13 en 14 mei staat de grabbelpan naast de kassa. Dan mogen kinderen tot en met 12 jaar nadat de ouders in onze winkel hebben geshopt nog een cadeautje uitzoeken. Ieder kind mag per gezin één cadautje uitzoeken waarmee moeders extra verwend kunnen worden tijdens Moederdag. 
Datum: 13 en 14 mei 2017Servies beschilderen
Omdat mei onze serviesmaand is hebben we ook een speciale moederdagactie voor alle kids. Op 6, 7 en 13 mei mogen kinderen met porseleinstiften en verf een beker of bord voor mama beschilderen. Thuis nog even afbakken op 160 graden en het moederdagcadeau is klaar voor gebruik. Alle beschilderde cadeaus hebben daarnaast ook nog eens een kindvriendelijk prijsje van € 3,-.
Datum: 6, 7 en 13 mei 2017 van 12:00 - 16:00 uur

 

Moederdag cadeautip:
keukenschort van theedoeken

 

Ben je nog op zoek naar een origineel Moederdagcadeau? Kom dan op zondag 7 mei naar onze winkel. Daar maken Tante Bella & Tante Jo, naar model van dit blokdoekschort, ter plekke een uniek schort van een theedoek naar keuze.

Speciaal hiervoor hebben we 25 theedoeken geselecteerd waar iedere moeder heel blij van wordt. De tantes zorgen dat de theedoeken vrijdagmiddag en zaterdag voor Moederdag op te halen zijn. En dat voor maar 15 euro!?
Datum: 7 mei van 12.00 - 18.00 uur 

Wedstrijd tafeldecoratie

 

Na het uitzoeken van een nieuw servies kun je natuurlijk niet wachten om thuis de tafel op zijn mooist te dekken. Dat snappen onze collega's Nel en Thea van de serviesafdeling maar al te goed. Daarom hebben we een speciale fotowedstrijd in de maand mei. Maak een foto van jouw mooiste, meest creatief gedekte tafel. De winnaar van de wedstrijd krijgt een Kookpunt serviescadeaubon van het merk Serax t.w.v. € 50,- . 

Meedoen met de actie?
Stuur voor maandag 29 mei 2017 de mooiste foto van je gedekte tafel naar servies@kookpunt.nl onder vermelding van 'Wedstrijd Tafeldecoratie'. Vergeet niet je contactgegevens mee te sturen. Woensdag 31 mei 2017 krijgt de winnaar een persoonlijk bericht per email en plaatsen we de mooiste inzendingen op de Kookpunt facebookpagina

Bekijk alvast ons assortiment aan Serax servies om helemaal in de stemming te komen en inspiratie op te doen voor de actie. 

 


Masterclasses in de maand mei


Behalve bovenstaande acties en evenmenten zijn er ook weer veel inspirerende masterclasses in het hart van Kookpunt. Bekijk de masterclassagenda om te zien waar onze productexperts deze maand mee aan de slag gaan. Alle activiteiten vinden plaats in onze winkel in Rotterdam.
 

Kookpunt 
Noordplein 29
3035 EC Rotterdam
010 4431077

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk