Mei serviesmaand: kortingen op servies, bestek en glaswerk

Mei serviesmaand: kortingen op servies, bestek en glaswerk

Het is zover, de Kookpunt serviesmaand is aangebroken. Mei staat in het teken van tafelen en gedurende de hele maand ontvang je leuke kortingen op servies, bestek en glaswerk. Ook is er van alles te beleven in de Kookpunt servieshoek.
 

Griekse Taferelen: servies gooien voor korting

Maar laten we bij het begin beginnen; je moet eerst wellicht van je oude servies af. Ook daar hebben we op gerekend deze maand, want je kunt je oude porselein gebruiken voor de Griekse Taferelen. Mik het servies in de grote bak en ontvang 10, 15, of voor de echte scherpschutters, 20% korting op de aanschaf van je nieuwe servies. Mocht je geen servies hebben waar je afscheid van wilt doen, maar wil je wel voor korting gooien? Geen nood, wij hebben nog een hele berg oude bordjes
 

Evenementen en demonstraties in de winkel

Verder zijn er gedurende de serviezenmaand weer een hoop leuke evenementen, masterclasses & demonstraties. Hieronder enkele hoogtepunten:
 

-    Wat doet de vorm en materiaal van een glas met de smaaksensatie van je drankje? Zaterdag 21 mei is er een proeverij met div.soorten glaswerk van Zalto.

-    Orthomoleculair koken. Oftewel, de juiste balans vinden van vitamines en mineralen in je dagelijkse voeding. Alleen dan kan voeding als brandstof functioneren. Annemiek van der Kolk van EETBEEST.nl is orthomoleculair therapeut en geeft vrijdag 27 mei een masterclass.


Bekijk voor meer events de agenda op onze homepage.

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk