Magimix Cook Expert

Magimix Cook Expert
De multifunctionele kokende keukenmachine

Het antwoord op jouw culinaire ambities. Dat is de nieuwe Magimix Cook Expert. Met deze multifunctionele keukenmachine kan zowel de professional als de hobbychef zijn kooklustige hart ophalen.

 

 

Nu met tijdelijke introductie-actie!


Multifunctionele keukenmachine


Culinaire inspiratie

Na de Magimix Cuisine en de Patissier maakt nu de Magimix Cook Expert zijn intrede op de Nederlandse markt. Wat deze multifunctionele keukenmachine zo bijzonder maakt is dat er 12 automatische programma's voor zowel warme- als koude gerechten zijn ingeladen. Gerechten zoals soep, brooddeeg en zelfs het stomen van groenten neemt deze keukenmachine je volledig uit handen.

Inspiratie voor gerechten krijg je ook van Magimix middels het bijgeleverde kookboek en de bijbehorde mobiele applicatie met ruim 300 Cook Expert-recepten. Het bereiden van zowel simpele gerechten als het creëren van culinaire hoogstandjes, was nog nooit zo makkelijk.

 

Aan de slag met de Magimix Cook Expert!Kookpunt masterclasses

Kun je niet wachten om deze keukenmachine in actie te zien? Speciaal voor de lancering van dit nieuwe product heeft Kookpunt een aantal masterclasses op haar agenda staan. Tijdens deze masterclasses laat onze productexpert je alle functionaliteiten van de keukenmachine zien. Daarnaast is er natuurlijk de gelegenheid om al je vragen stellen en het gebruiksgemak van de Cook Expert te ervaren.


Zondag 22 januari 12.00 - 17.00 uur


Uiteraard ben je ook op andere momenten van harte welkom in onze winkel. Onze productexperts Dennis, Deborah en Orrin laten je graag kennis maken met de Magimix Cook Expert. 

Cook Expert review 


Magimix Cook Expert test door food-watcher Anneke Ammerlaan


Speciaal voor deze feestelijke lancering hebben wij trendonderzoeker en food-watcher Anneke Ammerlaan gevraagd of zij de Cook Expert zou willen uitproberen. In onderstaande korte review vertelt zij alles over haar ervaring met de keukenmachine. Lees ook haar complete review: Magimix Cook Expert review


"Zou je voor ons een nieuw apparaat willen testen?" Nieuwsgierig als ik ben naar alles dat met eten en vooral met nieuw te maken heeft, liet ik me dat geen twee keer vragen. Op apparaten in de keuken ben ik kritisch. Ze moeten wel écht gemak brengen. Het te testen apparaat bleek de spiksplinternieuwe Magimix Cook Expert te zijn. Met iets nieuws ben ik net een kind. Ik wil zo snel mogelijk ‘spelen’ oftewel aan de slag. Een beetje dom, omdat het vaak toch wel eerst mis gaat, maar dat was nu totaal niet het geval. 

 


Magimix Cook Expert

 
De Magimix Cook Expert is supersimpel te bedienen. Met een druk op de knop met een duidelijk en helder symbool ‘swipe’ je als het ware door het programma. Eerst stel je één van de hoofdbereidingen in. Vervolgens geef je de subbereiding aan en indien nodig de tijd, temperatuur en snelheid waarmee iets bewerkt moet worden. Heel simpel, al kon ik mij niet voorstellen dat er zoveel bereidingen mogelijk zouden zijn. Maar volgens het bijgeleverde kookboek was dat wel het geval.


Eerste karweitjes

Het resultaat van mijn eerste experiment: een zoet soezenbeslag. Ik heb dit exact uitgevoerd volgens de aanwijzingen van het boek. Het ging snel en vooral zonder gedoe, omdat het hele beslag in één en dezelfde kom wordt gemaakt. Je laat er eerst de boter in smelten, voegt de bloem toe en tenslotte de eieren. Van het beslag heb ik heel mooie soezen gebakken. Nog een aanrader uit het kookboek: de amandelkrullen. Succes verzekerd.


Stomende keukenmachine


Met de Magimix Cook Expert kan ik dus culinair spelen, zoals ik dat noem. Recepten aanpassen en mijn eigen recepten creëren. Om het maximum uit de Cook Expert te kunnen halen was de volgende stap het uitgebreid bestuderen van de gebruiksaanwijzing en het bijgeleverde, superduidelijke en supergoede, kookboek. Ook om uit mijn culinaire comfortzone los te komen.


Zoals bij stomen. Dat doe ik mijn klassieke roestvrijstalen stoompan. Al jaren. Snel, makkelijk, schoon! Het was echt even een drempeltje om de Cook Expert ook voor stomen te gebruiken. De stoomtijden zijn anders dan ik normaal gebruik. Maar na wat tussentijds controleren had ik het zo onder de knie!


Culinaire uitdager

Inmiddels is de Magimix Cook Expert voor mij een onmisbaar kooktoestel geworden. Voor het dagelijkse gebruik, zoals voor stomen, soepen en smoothies en voor al die gerechten en bereidingen die ik minder vaak maakte, omdat ze zo bewerkelijk zijn. De Cook Expert heeft de beste plek op het werkblad in mijn keuken veroverd. Zo is hij altijd klaar voor gebruik. De Magimix Cook Expert is mijn nieuwe culinaire uitdager.
 


Nu met tijdelijke introductie-actie!

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk