KunsthalKOOKT en Kweekt 2015

KunsthalKOOKT en Kweekt 2015
Houd jij van koken, en kook je dan het liefste met verse en eerlijke producten? Dan mag je het festival van de ‘Echte Smaak’ niet missen! Van 19 tot en met 21 juni is het tijd voor de jubileumeditie van het KunsthalKOOKT en Kweekt festival. Net zoals alle voorgaande edities wordt er weer gekookt en kun je volop proeven. Nieuw dit jaar is dat er ook gekweekt zal worden, dit om nog meer de duurzame en gezonde eetcultuur uit te stralen.


Ook Kookpunt is aanwezig.

Bij zo’n groot, culinair festival mag Kookpunt natuurlijk niet ontbreken. Op vrijdag 19 juni, van 11.00 tot 11.45, zullen Ton van der Kolk en Ria Schipper een lezing geven genaamd ‘Van scharensliep tot slowjuicer’. Met ruim 50 jaar ervaring hebben zij een hoop geleerd en deze kennis delen ze dan ook graag tijdens deze culinare lezing! Leer bijvoorbeeld alles over de mandoline! Of het antwoord op de vraag 'Wat is het verschil tussen een sapcentrifuge en een slowjuicer'. Ton en Ria zullen antwoord hebben op al je culinaire vragen!

Naast deze lezing zullen we ook op twee plekken op de ‘markt’ te vinden zijn. Buiten op het terras staan we met de Kookpunt Foodtruck. Hier zal je onder andere kunnen genieten van een heerlijke paella. Wanneer je een portie paella koopt mag je het pannetje houden zodat je het thuis nog eens dunnetjes over kan doen. Binnen staan we ook met een kraam waar je al je culinaire  vragen kunt stellen en producten aan kunt schaffen van onder andere Kilner, Le Creuset en Lodge.


Wat is er nog meer te doen op het ‘Echte Smaak’ festival?

In het Kooktheater zijn er alle drie de dagen allerlei demonstraties en lezingen. Naast de Kookpunt-lezing zullen verschillende chefkoks, kwekers, barista’s en andere culinaire professionals langskomen om dingen te vertellen en te laten ervaren. Denk aan het maken van goed zuurdesembrood of leren wat je allemaal voor lekkernijen kunt maken met zeewier!

Om de interessante lezingen en demonstraties af te wisselen kun je lekker de markt op. Ontmoet leveranciers van allerlei verse heerlijkheden. Proef en ervaar hoe lekker gezond kan zijn en koop jouw favoriete producten voor thuis.

Wat, waar en wanneer?

Nog even alle feiten op een rijtje, zodat je precies weet wat je allemaal kunt verwachten:
Wat? KunsthalKOOKT en Kweekt, het festival van de ‘Echte Smaak’; een culinaire markt met allerlei verse en eerlijke producten gecombineerd met interessante lezingen en demonstraties van culinaire professionals.
Waar? Kunsthal Rotterdam, in het Museumpark aan Westzeedijk 341
Wanneer? Op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni van 10.00 tot 20.00 en op zondag 21 juni van 10.00 tot 17.00.

Overtuigd dat je ook bij dit evenement aanwezig moet zijn? Bestel dan hier je kaarten!

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk