Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.620188100

Kunen Keukens en Interieur

Kunen en Kookpunt

Kookpunt en Kunen Keukens en Interieur hebben de handen ineen geslagen. De samenwerking biedt de mogelijkheid om de klant, tegen een aantrekkelijke prijs, een hoogwaardig totaalpakket te bieden op het gebied van (handmade) maatwerkkeukens. Kunen en Kookpunt zijn al jaren goede bekenden van elkaar en in die periode is een prettige onderlinge band ontstaan. Kookpunt en Kunen hebben gekozen om met elkaar samen te werken omdat zij elkaar op keukengebied aanvullen en versterken.


Kunen Keukens

De handmade maatwerkkeukens die Kunen Interieur ontwerpt en maakt, onderscheiden zich op een aantal punten. Allereerst worden de keukens volledig ontworpen en gemaakt naar de wensen van de klant. Denk hierbij aan maatvoering en materiaalkeuze. Kunen werkt uitsluitend met vochtwerend plaatmateriaal dat niet alleen bijdraagt aan de vochtbestendigheid maar ook aan de kracht en de duurzaamheid van de keuken. Door het gebruik van dit materiaal zullen er bij mogelijke lekkages, overstromingen of vochtigheid geen directe problemen ontstaan zoals opzwellen of bladderen. Kunen werkt daarnaast, in tegenstelling tot andere keukenproducenten, niet met gestandaardiseerde maten en modellen waardoor in principe alles mogelijk is in het ontwerp- en maakproces. Uw wensen en materiaalkeuze staan centraal bij Kunen Keukens & Interieur. De samenwerking maakt het ook mogelijk om uw keuken in te richten met producten en merken die u in de showroom van CookSpoint kunt bezichtigen. U kunt hierbij denken aan gas- en inductiefornuizenkoelkastenkookplaten van bijvoorbeeld Wolf en Sub-Zero. Dit alles kan stijlvol worden meegenomen bij het ontwerpen en uiteindelijk maken van uw keuken.


Handmade, maatwerk en duurzaam tropisch hardhout

Kunen Interieur ontwerpt en maakt (handmade) maatwerkkeukens. Kunen maakt bij de totstandkoming van de keukens gebruikt van hoogwaardig tropisch hardhout dat wordt verkregen zonder (schadelijke) houtkap. In 1965 is er in het regenwoud van Suriname een gebied ter grootte van de provincie Utrecht onder water gezet om elektriciteit te kunnen opwekken. Het hout waar Kunen gebruikt van maakt is feitelijk afkomstig van een 'onderwaterbos.' Doordat het al die tijd onder water staat is het hout ontzettend sterk en mooi en ook perfect bewaard gebleven.


Samenstelling en constructie keukens

De constructie van de keukens bestaat uit wanden met een kern van 18 millimeter dik vochtwerend MDF. Elke wand wordt handmatig en tweezijdig gefineerd met 0,8mm dik High Pressure laminaat van de hoogste kwaliteit. De totale dikte van de zijwanden is19,6mm. De fronten van de kasten worden op identieke wijze gemaakt. De fronten hebben echter een totale dikte van 18mm. Er zijn geen extra verstevigingsbeugels nodig bij hoge deuren omdat het MDF uit zichzelf in positie blijft.


Showroom Vareseweg

De showroom van Kunen Keukens & Interieur bevindt zich in het pand van CookSpoint aan de Vareseweg 85 in Rotterdam. Deze combinatie vormt de perfecte uitvalsbasis voor liefhebbers van hoogwaardige keukens en kookgerei. Kom gerust langs om inspiratie op te doen en om u verder te laten informeren over alle mogelijkheden die Kunen Interieur en Kookpunt te bieden hebben op het gebied van keukens- en keukeninrichting. Kunen Interieur maakt naast exclusieve maatwerkkeukens ook designtafels, badmeubilair en inloopkasten van dezelfde hoogwaardige kwaliteit. Deze kunt u natuurlijk ook volledig naar uw wensen en maten laten ontwerpen en maken, eventueel met tropisch hardhout zoals dat eerder is omschreven.

Bezoek hun site:

Kunen Keukens & Interieur