Openingstijden
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616637100
9,90

Nog geen beoordelingen.

stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789059560604

Omschrijving

Auteur: Michael Bateman
Uitgever: Fontaine Uitgevers
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 240

In deze uitgebreide culinair-historische gids beschrijft Michael Bateman de subtiele verschillen tussen de regionale keukens van de wereld, die de tradities en de geschiedenis van de regio's tot uitdrukking brengen. Bateman zet in vlotte stijl een hedendaagse specerijenroute uit, die de lezer naar alle uithoeken van de wereld voert.

Hij geeft authentieke recepten voor tweehonderd smakelijke hoofdgerechten, lichte voorgerechten en salades, verwarmende soepen en stoofpotten, overheerlijke desserts en een keur van verfijnde specerijenmengsels en -pasta's, sauzen en bijgerechten. Daarin worden oude culinaire bereidingswijzen in ere hersteld.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: