Vandaag open om 09:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.617246100

Kookworkshop

15,-

Nog geen beoordelingen.

stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Artikelnr:135576806

Omschrijving

Datum: 23 juni 2018
Aanvang: 15.00 uur
Duur: ± 1,5 uur


Barbecuekok en schrijver Jeroen Hazebroek is een absolute autoriteit op barbecuegebied. Hij heeft zich toegelegd op barbecues van het gerenommeerde merk Big Green Egg en heeft zich de groene eieren volledig meester gemaakt. Jeroen geeft al sinds 2008 workshops, trainingen en demonstraties met de Big Green Egg.

Je kent Jeroen Hazebroek wellicht ook van zijn zeer succesvolle barbecueboekenreeks waarin inmiddels Hete Rook, Hete Kolen, Hete Vuren en Hete Kolen - Grillen en Koken met een Kamado verschenen.

In deze workshop laat Jeroen jullie zien hoe je op de juiste wijze het vuur in de Big Green Egg ontsteekt, hoe je grillt in de BGE en hoe je met de Conveggtor de perfecte garing bereikt van het vlees en gevogelte dat op de bbq ligt. De workshop duurt ± 1,5 uur en start om 15.00 uur.

Bij aanschaf van barbecue-accessoires met een waarde van minimaal 75 euro ontvangt u de inschrijfkosten na afloop van de workshop retour.
Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen aan de workshop.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: