Kookpunt (non-) Foodmarket

Kookpunt (non-) Foodmarket

Kooktechnieken, producttrends en foodinspiratie

Eat real food, use good tools. Daar geloven wij in en dat ga je ervaren tijdens de nieuwste editie van de Kookpunt (non-) Foodmarket op zondag 23 april van 12:00 tot 17:00 uur. We gaan ons voorbereiden op de zomer. Daarom laten we je kennis maken met het juiste gereedschap om onder andere te grillen, paella te maken en pizza te bakken. Daarnaast proef je wijnen, cocktails en lokale biertjes. 


 

Product highlights tijdens de (non-) Foodmarket

 

Ozen Hanssem Vacuümblender demonstratie
Met de Ozen Hanssem Vacuümblender til je het traditionele blenderen naar hoger niveau. Met slechts één druk op de knop verdwijnt alle lucht en zuurstof uit de kan waardoor er een zogenaamd vacuüm ontstaat. Dit vacuüm zorgt ervoor dat de invloed van zuurstof en luchtbelletjes op de ingrediënten in de blender wordt geminimaliseerd en er nauwelijks oxidatie optreedt. Proef zelf en ervaar alle voordelen tijdens de non-foodmarket!

Solis blender masterclass
De Solis Extreme Power Blender Pro is de meest krachtige blender van dit merk tot nu toe! Tijdens de non-foodmarket laat de Solis-expert zien hoe je met deze high speed blender zelf sappen, sauzen en zelfs een smakelijk voorjaarssoepje maakt. Daarnaast ga je ervaren dat je met deze multifunctionele blender zelfs granen kan malen!

Demeyere grillpan en rookpan 
Gegrilde asperges en een stevige moot zalm uit de rookpan. Een goede en verantwoorde maaltijd zonder extra toevoegingen van olie en vet maak je met behulp van een Demeyere grillpan en een Demeyere rookpan. De productexpert van Demeyere-pannen laat je zien hoe jij jouw maaltje bereidt met behulp van goed gereedschap.

Magimix Cook Expert
Het nieuwste model van Magimix is de multifunctionele keukenmachine genaamd de Cook Expert. Raspen, hakken, sudderen, mixen, kneden en crushen... De Magimix-specialist laat precies zien wat je allemaal kunt doen met de Cook Expert. Ga het voorjaar in met fijne lenterecepten en laat je verrassen met alle functionaliteiten die deze keukenmachine rijk is. 


Messenslijp demonstratie
Ruim vijftig jaar geleden begon Kookpunt als een messenslijperij en speciaalzaak. Vandaag de dag zorgen wij er nog steeds voor dat je messen vlijmscherp blijven. Bekijk alle mogelijkheden om je messen bij Kookpunt te laten slijpen.

Onze messenspecialist geeft tijdens de markt een speciale slijpdemonstratie op onze messenafdeling. 


Berkel snijmachine
De Berkel snijmachines zijn horecawaardig en bieden alles wat je van een snijmachine mag verwachten. Flinterdunne carpaccio, mooie plakken geitenkaas of perfect evenredige plakjes groenten en fruit. Onze expert Dennis gaat tijdens de markt de snijmachine demonstreren met smakelijke Spaanse hammetjes. 


Grillson Pellet BBQ
De pelletbarbecues van Grillson zijn de meest innovatieve grills ter wereld en beloont met diverse awards. Een ontzettend strak design en voorzien van vele luxe functionaliteiten. Denk aan bijzondere extra's als ingebouwde wifi en zelfreinigende optie. Wij gaan de BBQ demonstreren in onze binnentuin tijdens de non-foodmarket.  

Culinaire highlights tijdens de (non-) Foodmarket


Vles wines
Foodpairing, welke wijn serveer je bij welk gerecht? En wat is een mooie wijn om uit te schenken nu de dagen steeds korter en kouder worden? Vles wines is een echte Rotterdamse wijnzaak die jouw wijnhart sneller doet kloppen. Laat je tijdens de markt informeren en vooral inspireren.

Brouwerij Noordt
Wil je deze zomer een Rotterdams lokaal biertje bij jouw gerechten kunnen schenken? Brouwerij Noordt is zowel de grootste als de jongste brouwerij die Rotterdam rijk is. Bieren zoals Saison, Tank 5 en IPAL worden gebrouwen door Noordt. Proef ze tijdens de Kookpunt markt!

Boot koffie en Coffee brokers koffiedemonstraties
Tijdens de non-foodmarket mag een koffieproeverij niet ontbreken. Vandaag kun je kennis komen maken met de uiteenlopende blends van Boot Koffie. Daarnaast komt Coffee Brokers een nieuw zetsysteem en een handmolen demonstreren. 

Tea Brokers
Een echte thee tasting, dat ga je ervaren tijdens de Kookpunt markt. Tea Brokers komt langs om je te laten proeven van alle fijne theemelanges die ze in het assortiment hebben. 


Kookpunt foodtruck Paella +  Pizza
Als je je ogen dichtdoet terwijl je een hapje neemt van de Paella, dan is het alsof je even in Spanje zit. Katrien laat je niet alleen proeven van deze Spaanse lekkernij, maar geeft ook uitleg en tips hoe je zelf thuis aan de slag kunt. Voor je het weet organiseer je een eigen Paella-feestje.

Of liever een tripje naar Italië? Collega Storm geeft een pizza-oven demonstratie waarbij je kunt proeven van zijn smakelijke creaties. Genoeg inspiratie voor buitenlandse lekkernijen!


Springbay cocktails
Cocktailshaker, check! Barmaatje, check! Bij Barsupport weten ze wat je nodig hebt om deze zomer zelf cocktails te kunnen shaken. Proef de cocktails met de bijzondere basisdrank Springbay. In de smaken citroen, limoen en nieuw in het assortiment, koffiesmaak! 


Big Green Egg Foodtruck
Zomer of winter... de Big Green Egg willen we het liefst iedere dag aansteken.
Vandaag staat tijdens de non-foodmarket de BGE-trailer voor de deur van Kookpunt. De BGE-expert bakt, grilt en stooft er op los. Alle kook- en griltechnieken komen voorbij. Het is dus dé kans om al je Big Green Egg-vragen te stellen aan deze Kamado-expert. Dit doe je uiteraard wel met een heerlijk hapje in de hand.Kookpunt non-foodmarket


Belangrijke informatie

We zien je graag tijdens de (non-) Foodmarket op 23 april 2017 van 12.00 tot 17.00 uur.

Kookpunt
Noordplein 29
Rotterdam
010 443 10 75

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk