Kookpunt (non-) Foodmarket

Kookpunt (non-) Foodmarket

Kooktechnieken, producttrends en foodinspiratie

Eat real food, use good tools. Daar geloven wij in en dat ga je ervaren tijdens de nieuwste editie van de Kookpunt (non-) Foodmarket op zondag 11 december van 12:00 tot 17:00 uur. Deze markt staat in het teken van winterse gezelligheid. We gaan stoven, bakken, saus maken, wijnproeven en kerstbonbons snoepen.

Bekijk hieronder alle activiteiten tijdens de markt.

 

Product highlights tijdens de (non-) Foodmarket

 

Kuvings slowjuicer masterclass
Zomers krijgen we genoeg vitamine C binnen, maar verwen jezelf ook in het najaar met een eigengemaakt sapje. De Kuvings Slowjuicer is een fluisterstil apparaat welke sap perst op een langzame snelheid waardoor er meer smaak, vitaminen en mineralen behouden blijven. En gemak dient de mens. Deze slowjuicer heeft namelijk een grote opening waardoor je zelfs hele appels in één keer kunt verwerken. Alle andere voordelen vertellen we je tijdens de markt!

 

Solis grill

Solis grill demonstratie

De decembermaand is niet compleet zonder een avondje grillen! Zelfgemaakte kleine hapjes van de Solis grill. Perfect voor de feestdagen, maar stiekem ook gewoon heel leuk voor een smaakvol avondje met vrienden en familie.

De expert van Solis laat je tijdens deze editie van de Kookpunt (non-) Foodmarket kennis maken met hun assortiment aan grills. Van een Grillmaster tot Combi Grill 3-in-1 (foto). 


Magimix Cook Expert
Helemaal nieuw is de multifunctionele keukenmachine van Magimix genaamd de Cook Expert. Raspen, hakken, sudderen, mixen, kneden en crushen... De Magimix-specialist laat precies zien wat je allemaal kunt doen met de Cook Expert. Ga het najaar in met fijne winterrecepten en laat je verrassen met alle functionaliteiten die deze keukenmachine rijk is. 

Demeyere sauspannen
Wil je deze winter een goed stukje vlees op tafel wil zetten met een zelfgemaakte saus? Kom dan tijdens de markt langs bij de stand van Demeyere pannen. De Demeyere expert laat je namelijk zien hoe je nu echt goed vlees bakt in een RVS koekenpan. Daarnaast krijg je ook een demonstratie over het gebruik van een sauspan. 

Crockpot Multicooker demonstratie
Stoofvlees, een eigen gemaakte cake of een ander smakelijk eenpansgerecht. Je maakt het met een Crockpot Multicooker. De expert laat je precies zien wat de voordelen zijn van zo'n handige assistent voor in de keuken. Slowcooking, stomen, braden, sauteren en bakken, alle functionaliteiten komen voorbij!

Le Creuset Les Forgées
Deze serie van Le Creuset is misschien wel één van de mooiste vormgegeven pannen met antikleeflaag. De pannen uit de Les Forgées serie zijn naast elegant ook nog eens heel toegankelijk. Voor zowel de beginnende als ervaren chefkok zijn deze pannen echt een uitkomst. Perfect geschikt voor de bereiding van een heerlijk winters maaltje. Culinaire highlights tijdens de (non-) Foodmarket


Vles wines
Foodpairing, welke wijn serveer je bij welk gerecht? En wat is een mooie wijn om te uit te schenken tijdens het kerstdiner? Vles wines is een echte Rotterdamse wijnzaak die jouw wijnhart sneller doet laten kloppen. Laat je tijdens de markt informeren en vooral inspireren.

Kerstbonbons, Ad van der Hoogt

Wij stellen je graag voor aan de chocolademeester. Ad van der Hoogt gaat je verwennen met zijn kerstbonbons. De volle aandacht is gevestigd op smaakbeleving. We durven je dan ook op voorhand al te beloven dat een bezoekje aan deze demonstratie een ware smaaksensatie zal zijn.


Pure Olive Oil
Heerlijke Griekse olijfolie van het eiland Thassos. Deze olie is gemaakt van de zeldzame Throuba-olijf. Bijzonder als cadeau of om zelf te verwerken in een mooi gerecht. Hoe dan ook, een echte smaakmaker voor de feestdagen!

Single Estate
Dit Nederlandse koffiemerk zal tussen 12.15 en 13.30 een 'voordracht' geven van Bean to Bag. Dit zal middels een proeverij gebeuren waarin uitleg geven zal worden over het van boon-tot-verpakking bij Single Estate.

Big Green Egg Foodtruck
Zomer of winter... De Big Green Egg willen we het liefst iedere dag aansteken. Daarom staat tijdens de markt de BGE-trailer voor de deur van Kookpunt. De expert bakt, grilt en stooft er op los. Alle kook- en griltechnieken komen voorbij. Het is dus dé kans om al je Big Green Egg-vragen te stellen. Dit doe je uiteraard wel met een heerlijk hapje in de hand.

Dutch Design Month - Tafel
Van 1 tot en met 24 december is het Dutch Design Month waarbij ontwerpers op verrassende plekken in Rotterdam hun werk presenteren. Zo ook bij Kookpunt tijdens de markt. Bij ons kun je de Dutch Design Tafel bewonderen met producten van Marcel Wanders - Royal Delft Servies, Zeeuwse knop en Kees van de Westen. 

Stoof Catering
De mannen van Stoof Catering zijn mogen ook tijdens deze (non-) Foodmarket niet ontbreken. In hun gietijzeren pannen bereiden stoofpotjes die je nog nooit geproefd hebt. Ook dit keer zullen ze uitgebreid stoven in de pannen van Lodge om iedereen te laten genieten van als het lekkers die deze kooktechniek te bieden heeft.


Belangrijke informatie

We zijn je graag tijdens de (non-) Foodmarket op 11 december 2016 van 12.00 tot 17.00 uur.

Kookpunt
Noordplein 29
Rotterdam
010 443 10 75

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk