Kookpunt (non-) Foodmarket: Lente-editie

Kookpunt (non-) Foodmarket: Lente-editie

De lente is gearriveerd en daarmee is het tijd voor de volgende editie van de Kookpunt (non-) Foodmarket! Op zondag 12 april van 12.00 tot 17.00 ben je daarom van harte welkom om met ons te gaan genieten en leren van alle demonstraties! Hiernaast is er natuurlijk als vanouds weer ruimte voor het proeven van heerlijke etenswaren.

 

Productdemonstraties, wat is er te zien?

Magimix Patissier
Saskia van Magimix zal de Patissier komen demonstreren. Als echte bakfan mag je deze demonstratie niet missen, het maakt het mixen van ingrediënten zoveel makkelijker! Om het bakresultaat te kunnen zien, ruiken en proeven zal je toch langs de winkel moeten komen…

IT&M Demo Espressions blender en Dualit toaster
IT&M is van de partij en zal fanatiek gaan toasten en blenderen. Hiernaast zullen ze ook laten zien hoe je prachtige lentegerechten op tafel kan zetten. Na het bijwonen van deze demonstratie ben jij klaar om voor dit seizoen te gaan koken.


Big Green Egg
Jeroen Hazebroek neemt de Big Green Egg trailer mee en zal bij ons voor de deur laten zien waarom het groene ei de koning der barbecues is. Genieten van een lekker stuk kip of lam mag bij deze ervaring uiteraard niet ontbreken.

Kinderkrabbels
Bregje is ook weer van de partij en zal alle door jou meegenomen kinderkrabbels vereeuwigen. Een fantastisch en origineel cadeau! Ook andere ontwerpen kan zij schilderen op prachtige Kookpunt borden.


Versapers
Met de slowjuicers van Versapers haal je altijd het meeste uit je groenten en fruit. Maak lekkere én gezonde sapjes met producten van het seizoen. De ideale manier om gezond de lente in te gaan.

Le Creuset Les Forgées
Michel Budde komt langs om de pannen van de Les Forgées serie van Le Creuset te demonstreren. Hij zal verrassende lentegerechtjes maken waardoor heel de winkel heerlijk zal ruiken. Natuurlijk kan je zo ook ideetjes opdoen voor wat je thuis op tafel zet!


Kooktechnieken, wat kan ik leren?

Wüsthoff, demonstratie snijtechnieken
Dennis van Wüsthof komt zijn allerbeste snijtechnieken demonstreren met messen van achter onze toonbank. Wil jij leren snijden, hakken en fileren als de beste? Dan is dit een demonstratie die je zeker niet mag missen. Dennis heeft er in ieder geval zin in, jij ook?


Ad van der Hoogt, Bonbon demonstratie
Ad van der Hoogt komt langs om een bonbon demonstratie te geven. Hij is een echte meester op het gebied van chocola en jij kan één van de gelukkige 30 zijn om deze demonstratie vanaf 12.30 bij te wonen. Bijwonen hiervan is gratis en je zal gemakkelijk allerlei kennis opdoen om zelf thuis van elke bonbon een smaaksensatie te maken. Schrijf je snel in.


Food&Wine, voer voor de smaakpapillen:

Pure Olive Oil
Conchita en Ruth van Pure Olive Oil komen langs en zullen vol bezieling vertellen over hun unieke Trouba olijven waar hun olie van gemaakt wordt. Deze heerlijke, hoge kwaliteit olie hoort natuurlijk in een flesje van Kookpunt.

Wild Vleesch
Paul van Wild Vleesch zal buiten aan de slag gaan met het bakken van heerlijke, verse worsten. De worsten worden gemaakt met vers gehakt uit de gehaktmolen met een worsttuitje om de worsten te draaien.

Stoof Catering
Onze vrienden van Stoof Catering zullen zorgen voor een smakelijke twist op dit evenement. Zij gebruiken graag pannen van Lodge, en zij zullen laten zien dat je hierin erg goed kan kaasfonduen. Dat is weer eens een andere manier om deze veelzijdige pannen te gebruiken!

Wijnhandel Vles
Last but not least zal Pierre Vles er zijn om je te laten genieten van frisse en fruitige wijnen. Als het weer het toelaat zal dit plaatsvinden in de binnentuin van Kookpunt onder de druivenbladeren. Toepasselijker kan bijna niet…


Wat een groot aanbod!

Absoluut! Alle deelnemers tezamen zullen ervoor zorgen dat je smaakpillen verwend worden en dat je compleet ingelicht bent over een aantal van de beste producten op kookgebied. Vergeet vooral niet tussen de demonstraties door gewoon lekker rond te neuzen in de winkel, want daar is natuurlijk ook gewoon de ruimte voor! We zien jou in ieder geval graag op zondag 12 april tussen 12.00 tot 17.00.

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk