Kookpunt (non-) Foodmarket: kerstmenu bereiden

Kookpunt (non-) Foodmarket: kerstmenu bereiden
De Kookpunt (non-)Foodmarket staat op 13 december helemaal in het teken van Kerstmis. De dag is weer helemaal volgepland met demonstraties. Je bent op de 2e zondag van december, van 12.00 tot 17.00, van harte welkom om met ons mee te beleven, te zien, te leren, en vooral, te genieten! Een paar oude vertrouwde namen zullen je misschien bekend voorkomen, maar er zijn ook volop nieuwe deelnemers!
 

Productdemonstraties en Kooktechnieken, wat is er te zien en te leren?

Biet & Boon
Natuurlijk heb je met Kerstmis kruiden nodig! Vandaag komt dit team laten zien hoe je kruiden het beste kunt bewaren. Zo hebben ze een kruidenmand waarin verse kruiden blijven leven.Heerlijke, verse kruiden dus die zeker van pas zullen komen tijdens het kerstdiner. 

Bar Support
Heerlijke zelfgemaakte kerstcocktails; dit team zal demonstreren hoe je die thuis kunt maken, en natuurlijk wat je ervoor nodig hebt. Denk hierbij aan een cocktailshaker en verschillende barbenodigdheden.Eva Solo
Dit merk zal langskomen om hun producten te demonstreren. Van schenktuitjes voor wijn tot waterkaraffen en olieflesjes. Mocht je vragen hebben dan beantwoorden ze die graag voor je.

Magimix
Saskia van Magimix komt langs om je te laten zien waarom de Patissier zo fijn werkt. Uiteraard staat Saskia klaar voor al je brandende vragen.

Natuurfreak
Freek en Marleen Ampt hebben al sinds 1990 een veehouderij die vanaf 2001 officieel biologisch is verklaard. Op deze dag staan ze bij ons met hun geweldige vleeswaren en onze slowcooker. Een combinatie die heel wat beloofd!Big Green Egg
Ook de BGE-trailer staat vandaag weer voor de deur. Jeroen Hazebroek, bekend van zijn kookboeken 'Hete Kolen' en 'Hete Vuren', stookt het vuur hoog op voor een echte Big Green Egg beleving op maat.

Le Creuset
Wat is kerst nou zonder een Creuset-pan? De experts van Creuset laten je zien hoe je het beste stoofpotje maakt in hun gietijzeren pan en hoe je de lekkerste dingen bakt in de Les Forgees koekenpan. 

Pasta maken
Katrien van der Eerden kan pasta maken als de beste! Hoe jij dat precies kunt doen, legt ze je vandaag uit. Van bloem tot ravioli: er gaat niets boven zelfgemaakte pasta.

Bonbons!
Hoe maak je de lekkerste en mooiste bonbons? Ad van der Hoogt laat het je zien. Ben je niet geïnteresseerd in hoe ze worden gemaakt, maar hou je vooral van bonbons eten? Geen zorgen, Ad neemt door hem zelf gemaakte bonbons mee in een prachtig doosje. Je kunt dus ook gewoon snel even snel je eigen bakje kopen. 
 

Food&Wine, voer voor de smaakpapillen:

Wild Vleesch
Een Longhorn rund wordt op veel verschillende manieren bereid door de experts van Wild Vleesch. Speciaal voor jou halen ze alles uit de kast om te laten zien dat er talloze manieren zijn om vlees te bereiden. 

Pure Olive Oil 
Heerlijke Griekse olijfolie van het eiland Thassos gemaakt van de zeldzame Throuba-olijf. Wat wil je nog meer. Koop hier je smaakmaker voor de kerst.  Stoof Catering
De mannen met gietijzeren pannen zijn er natuurlijk ook weer. Ze zullen weer uitgebreid stoven in de pannen van Lodge om iedereen te laten genieten van heerlijke stoofpotjes.

Vles Wines
Na al dat leren en bij al dat lekkere eten wil je wellicht ook wel genieten van een lekker wijntje. Dit kan dankzij Vles Wines, lekker en toepasselijk onder de druivenbladeren!

Solis
Trek in een bakkie? Ga dan even naar onze espressoafdeling waar de koffie uit de Solis-machine rijkelijk zal vloeien. Natuurlijk vertelt deze expert je alles over dit mooie apparaat en kun je er terecht voor al je vragen. 
 

Wat een groot aanbod!

Absoluut! Alle deelnemers tezamen zullen ervoor zorgen dat je smaakpillen verwend worden en dat je compleet ingelicht bent over een aantal van de beste producten op kookgebied. 

Vergeet vooral niet tussen de demonstraties door gewoon lekker rond te neuzen in de winkel, want daar is natuurlijk ook gewoon de ruimte voor! We zien jou in ieder geval graag op zondag 13 december tussen 12.00 tot 17.00.

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk