Kookpunt (non-)Foodmarket: Kersteditie

Kookpunt (non-)Foodmarket: Kersteditie
De Kookpunt (non-)Foodmarket staat op 13 december helemaal in het teken van Kerstmis! Deze gezellige dag is natuurlijk weer helemaal volgepland met demonstraties. Deze keer zullen de deelnemers op de tweede zondag van december, van 12.00 tot 17.00 je helemaal voorbereiden op de kerst. Benieuwd wie er komt?  .
 

Productdemonstraties en Kooktechnieken, wat is er te zien en te leren?

 

Biet & Boon
Natuurlijk heb je met Kerstmis kruiden nodig! Vandaag komt dit team laten zien hoe je kruiden het beste kunt bewaren. Zo hebben ze een kruidenmand waarin verse kruiden blijven leven.Heerlijke, verse kruiden dus die zeker van pas zullen komen tijdens het kerstdiner. 

Bar Support
Heerlijke zelfgemaakte kerstcocktails; de mensen van Bar Support demonstreren hoe je ze thuis kunt maken en natuurlijk wat je ervoor nodig hebt. Denk hierbij aan een cocktailshaker en verschillende barbenodigdheden.Zo serveer je met kerst de drankjes in stijl.Eva Solo
Dit merk zal langskomen om hun producten te demonstreren. Van schenktuitjes voor wijn tot waterkaraffen en olieflesjes; onmisbare spullen tijdens het kerstdiner. Mocht je vragen hebben, dan beantwoorden ze die graag voor je.

Magimix
Saskia van Magimix komt langs om je te laten zien wat de Patissier allemaal voor je kan doen. Daarnaast staat ze natuurlijk klaar voor al je brandende vragen.

Natuurfreak
Wie Kerstmis zegt, zegt lekker eten. Van heerlijk gegrilde kipfilet tot een lekker stoofpotje, het hoort er allemaal bij, Freek en Marleen Ampt hebben al sinds 1990 een veehouderij die vanaf 2001 officieel biologisch is verklaard. Op deze dag staan ze bij ons met hun geweldige vleeswaren en onze slowcooker. Een combinatie die heel wat beloofd! Leer van deze twee specialisten hoe je het lekkerste eten op tafel zet tijdens Kerstmis.Big Green Egg
Ook de BGE-trailer staat vandaag weer voor de deur. Jeroen Hazebroek, bekend van zijn kookboeken 'Hete Kolen' en 'Hete Vuren', stookt het vuur hoog op voor een echte Big Green Egg beleving op maat. Hij laat zien dat ook de Big Green Egg erg goed van pas komt bij het kerstdiner.

Le Creuset
Wat is kerst nou zonder een Creuset-pan? De experts van Creuset laten je zien hoe je het beste stoofpotje maakt in hun gietijzeren pan en hoe je de lekkerste dingen bakt in de Les Forgees koekenpan. 

Pasta maken
Katrien van der Eerden kan pasta maken als de beste! Hoe jij dat precies kunt doen, legt ze je vandaag uit. Van bloem tot ravioli: er gaat niets boven zelfgemaakte pasta.

Bonbons!
Hoe maak je de lekkerste en mooiste bonbons? Ad van der Hoogt laat het je zien. Ben je niet geïnteresseerd in hoe ze worden gemaakt, maar hou je vooral van bonbons eten? Geen zorgen, Ad neemt door hem zelf gemaakte bonbons mee in een prachtig doosje. Je kunt dus ook gewoon snel even snel je eigen bakje kopen. Zo heb je meteen een lekkere versnapering voor bij de koffie. 
 

Food&Wine, voer voor de smaakpapillen:

Wild Vleesch
Een Longhorn rund wordt op veel verschillende manieren bereid door de experts van Wild Vleesch. Speciaal voor jou halen ze alles uit de kast om te laten zien dat er talloze manieren zijn om vlees te bereiden. 

Pure Olive Oil 
Heerlijke Griekse olijfolie van het eiland Thassos gemaakt van de zeldzame Throuba-olijf. Wat wil je nog meer. Koop hier je smaakmaker voor de kerst.  Stoof Catering
De mannen met gietijzeren pannen zijn er natuurlijk ook weer. ZIj bereiden stoofpotjes die je nog nooit geproefd hebt. Ook dit keer zullen ze uitgebreid stoven in de pannen van Lodge om iedereen te laten genieten van de speciale stoofpotjes.

Vles Wines
Na al dat leren en bij al dat lekkere eten wil je wellicht ook wel genieten van een mooie wijn. Want bij ieder kerstdiner hoort wel een wijntje. Dit kan dankzij Vles Wines.

Solis
Trek in een bakkie? Ga dan even naar onze espressoafdeling waar de koffie uit de Solis-machine rijkelijk zal vloeien. Natuurlijk vertelt deze expert je alles over dit mooie apparaat en kun je er terecht voor al je vragen. 

Boot Koffie
Als je het over lekkere koffie hebt, heb je het over de koffie van Boot. Ook zij zijn vandaag aanwezig om je een heerlijk bakkie te laten proeven. Want dat is natuurlijk onmisbaar na een heerlijk kerstdiner


Wat een groot aanbod!

Absoluut! Alle deelnemers tezamen zullen ervoor zorgen dat je smaakpillen verwend worden en dat je compleet ingelicht bent over een aantal van de beste producten op kookgebied voor de kerst.

Vergeet vooral niet tussen de demonstraties door gewoon lekker rond te neuzen in de winkel, want daar is natuurlijk ook gewoon de ruimte voor! We zien jou in ieder geval graag op zondag 13 december tussen 12.00 tot 17.00.

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk