Kookpunt Masterclasses in het Hart van Kookpunt

Kookpunt Masterclasses in het Hart van Kookpunt

Kookpunt presenteert: het Hart van Kookpunt! Een mooie keuken in de vorm van een koperen pan in het midden van de winkel en die staat er niet zomaar. In het Hart worden vanaf oktober 2015 masterclasses gegeven. Er komen iedere week specialisten die je uitleggen hoe je met de beste kookartikelen het lekkerste eten kunt bereiden. We verklappen alvast dat het een volle agenda wordt!

Kookpunt is specialist in kookartikelen voor in je keuken. Als je optimaal gebruik maakt van het betere apparatuur, gaat ook de kwaliteit van je voedsel omhoog. In het Hart van Kookpunt legt een specialist uit hoe je het beste met je spullen om kunt gaan. Daar waar nodig neemt hij of zij je aan de hand en natuurlijk kun je er terecht voor al je vragen.

 

Onderwerpen


Voor iedereen zit er wel wat leuks tussen: de masterclasses hebben namelijk allemaal een compleet ander onderwerp. Zo krijg je als kijker, luisteraar en misschien wel proever bijna één op één verdieping van kennis in de materialen. Denk bijvoorbeeld aan de masterclass Orthomoleculair koken waarbij je niet alleen leert wat het is en hoe je eraan begint, maar ook welke middelen je er voor nodig hebt.

Alle masterclasses komen in de agenda op de website te staan en zijn vrijblijvend te bezoeken. Je hoeft je niet in te schrijven. Eigenlijk hoef je alleen maar op de juiste tijd langs te komen!

 

De Masterclasses:


Woensdag 18 januari: Barista, de perfecte espresso
Ook vandaag komt onze huisbarista Nick in actie. Nick gaat je al zijn geheimen verklappen om zelf de perfecte espresso te bereiden. Daarnaast proef je gelijk het resultaat met de nieuwe bonen uit ons assortiment. Tijd: 13.00 - 16.00 uur.  

Vrijdag 20 januari: Werken met de mandoline
Julienne, eminiceren... of te wel, het snijden van reepjes en plakjes. Dit zijn beide snijtechnieken die je met een mandoline kunt realiseren. We hebben mandolines voor ieders budget en vandaag gaan we ze testen! Tijd: 13.00 - 16.00 uur.  

Zaterdag 21 januari: Fast & Slow blenderen
Jeremy gaat vandaag aan de slag met een high speed blender en een slow juicer. Met beide apparaten maak je zelf sap... echter is de werking ervan compleet verschillend. Hoe verschillend? Dat laten we je zien en proeven! Tijd: 13.00 - 17.00 uur.

Zondag 22 januari: Kookpunt Fit & Food-market
Het is tijd voor een nieuwe editie van de Kookpunt Fit & Food-market! Laat je weer inspireren op het gebied van gezonde voeding: sportexperts, voedingsdeskundigen en productexperts zijn vandaag in onze winkel te vinden. Tijd: 12.00 - 17.00 uur.

Woensdag 25 januari: Baristacursus Espresso
Hoe kun je zelf het aller beste kopje espresso zetten? Onze barista Nick laat het je zien! Je krijgt tijdens deze masterclass alle tips die je nodig hebt. Uiteraard onder het genot van een espresso. Tijd: 13.00 - 16.00 uur.

Zaterdag 28 januari: Soep uit de snelkookpan
Eén van onze favoriete pannen: de snelkookpan. Veelzijdig en zeer gemakkelijk in gebruik. We laten je stap voor stap zien hoe je zelf met de snelkookpan aan de slag gaat. Tijd: 13.00 - 16.00 uur.
 

De masterclasses zijn vrijblijvend te bezoeken en we hopen je dan ook die dag te zien op het Noordplein 29 in Rotterdam.

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk