Kookpunt Masterclasses in het Hart van Kookpunt

Kookpunt Masterclasses in het Hart van Kookpunt

Kookpunt presenteert: het Hart van Kookpunt! Een mooie keuken in de vorm van een koperen pan in het midden van de winkel en die staat er niet zomaar. In het Hart worden vanaf oktober 2015 masterclasses gegeven. Er komen iedere week specialisten die je uitleggen hoe je met de beste kookartikelen het lekkerste eten kunt bereiden. We verklappen alvast dat het een volle agenda wordt!

Kookpunt is specialist in kookartikelen voor in je keuken. Als je optimaal gebruik maakt van het betere apparatuur, gaat ook de kwaliteit van je voedsel omhoog. In het Hart van Kookpunt legt een specialist uit hoe je het beste met je spullen om kunt gaan. Daar waar nodig neemt hij of zij je aan de hand en natuurlijk kun je er terecht voor al je vragen.

 

Onderwerpen


Voor iedereen zit er wel wat leuks tussen: de masterclasses hebben namelijk allemaal een compleet ander onderwerp. Zo krijg je als kijker, luisteraar en misschien wel proever bijna één op één verdieping van kennis in de materialen. Denk bijvoorbeeld aan de masterclass Orthomoleculair koken waarbij je niet alleen leert wat het is en hoe je eraan begint, maar ook welke middelen je er voor nodig hebt.

Alle masterclasses komen in de agenda op de website te staan en zijn vrijblijvend te bezoeken. Je hoeft je niet in te schrijven. Eigenlijk hoef je alleen maar op de juiste tijd langs te komen!

 

De Masterclasses:

 
Woensdag 12 oktober: Alles over espresso
Onze huisbarista verteld je alles over het maken van espresso. Zijn espressogeheimen, tips en zettechnieken.. het komt allemaal aanbod tijdens deze masterclass. Tijd: 13.00 - 17.00 uur. 

Zaterdag 15 oktober: De mandoline
Flinterdunne plakjes en perfecte julienne reepjes, je maakt deze helemaal zelf met behulp van een mandoline. Maar welke mandoline is voor jou het meest geschikt? Je komt er achter tijdens deze masterclass. Tijd: 13.00 - 17.00 uur. 
 
Zondag 16 oktober: Wild, van uitbenen tot terrine
Onze expert gaat je vertellen hoe je zelf het beste wild kunt uitbenen en verwerken tot een smaakvol herfstgerecht. Met een terrinevorm maak je heel gemakkelijk het gelijknamige gerecht. Tijd: 13.00 - 17.00 uur. 

Donderdag 20 oktober: Slowcooker 'Wild'
Een slowcooker is een handig keukenapparaat waar je heel gemakkelijk een fijn wildgerecht in bereidt. Onze expert laat je zien hoe je zelf met een slowcooker aan de slag gaat. Tijd: 13.00 - 17.00 uur. 
 
Vrijdag 21 oktober: Slowcooker 'Vis & Vegetarisch'
Vis-  of vegetarische gerechten zijn ook heel geschikt om te bereiden met een slowcooker. In een slowcooker behoudt je namelijk alle natuurlijke smaken. In deze masterclass vertellen we je er meer over. Tijd: 13.00 - 17.00 uur. 
 
Vrijdag 28 oktober: Orthomoleculair koken, door: Eetbeest
Orthomoleculair eten wil zeggen dat er een juiste balans van vitaminen en mineralen te vinden is in je voeding. Hoe je daar zelf mee aan de slag gaat verteld Annemiek van Eetbeest tijdens deze masterclass. Tijd: 13.00 - 17.00 uur. 
 

De masterclasses zijn vrijblijvend te bezoeken en we hopen je dan ook die dag te zien op het Noordplein 29 in Rotterdam.

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk