Kookpunt Masterclasses in het Hart van Kookpunt

Kookpunt Masterclasses in het Hart van Kookpunt

Kookpunt presenteert: het Hart van Kookpunt! Een mooie keuken in de vorm van een koperen pan in het midden van de winkel en die staat er niet zomaar. In het Hart worden vanaf oktober 2015 masterclasses gegeven. Er komen iedere week specialisten die je uitleggen hoe je met de beste kookartikelen het lekkerste eten kunt bereiden. We verklappen alvast dat het een volle agenda wordt!

Kookpunt is specialist in kookartikelen voor in je keuken. Als je optimaal gebruik maakt van het betere apparatuur, gaat ook de kwaliteit van je voedsel omhoog. In het Hart van Kookpunt legt een specialist uit hoe je het beste met je spullen om kunt gaan. Daar waar nodig neemt hij of zij je aan de hand en natuurlijk kun je er terecht voor al je vragen.

 

Onderwerpen


Voor iedereen zit er wel wat leuks tussen: de masterclasses hebben namelijk allemaal een compleet ander onderwerp. Zo krijg je als kijker, luisteraar en misschien wel proever bijna één op één verdieping van kennis in de materialen. Denk bijvoorbeeld aan de masterclass Orthomoleculair koken waarbij je niet alleen leert wat het is en hoe je eraan begint, maar ook welke middelen je er voor nodig hebt.

Alle masterclasses komen in de agenda op de website te staan en zijn vrijblijvend te bezoeken. Je hoeft je niet in te schrijven. Eigenlijk hoef je alleen maar op de juiste tijd langs te komen!

 

De Masterclasses

 

Donderdag 23 februari: Wokken in de T&K en DOK Forged wokpan
Een wok is een onmisbaar item in de keuken. De T&K wokpan heeft een bijzonder antikleeflaag met RVS raster. Daarnaast gaan we aan de slag met een DOK Forged wokpan van gietaluminium. Tijd: 13.00 - 16.00 uur. 

Vrijdag 24 februari: Gezonde stamppot
Het is tijd om de aardappelstampers uit de keukenla te halen. We gaan tijdens deze masterclass gezonde stamppotten maken.  Tijd: 13.00 - 16.00 uur. 

Vrijdag 25 februari: Wokken en Bakken in RVS Demeyere pannen
Pannen van Demeyere staan voor kwaliteit. Vandaar dat onze pannenexpert je vandaag laat kennis maken met wok- en bakpannen van dit merk. Tijd: 12.00 - 17.00 uur. 

Vrijdag 3 maart: Orthomoleculair koken - Eetbeest.nl
Annemiek van Eetbeest laat je de voordelen van orthomoleculair koken ervaren. Voeding met de juiste balans van vitaminen en mineralen. Alleen dan kan wat je eet echt als brandstof voor je organen dienen. Tijd: 15.00 - 17.00 uur. 

Zaterdag 4 maart: Taartdecoraties
Onze bakexpert gaat tijdens deze masterclass aan de slag met taarten. Ze deelt al haar tips & tricks voor het maken van de beste taartdecoraties. Tijd: 13.00 - 17.00 uur. 

Donderdag 9 maart: Van appeltaart tot plaatkoek
Of je nu jouw gasten een zelfgemaakte appeltaart of verrassende plaatkoek wilt aanbieden bij de koffie, onze expert laat zien hoe je zelf een bakpro kunt worden. Tijd: 13.00 - 17.00 uur. 

Woensdag 15 maart: Barista, de perfecte espresso
Onze huisbarista Nick is een echte koffienerd. Vandaag deelt hij al zijn kennis als het gaat om het maken van de perfecte espresso. Daarnaast krijg je de kans om zelf aan de slag te gaan. Tijd: 13.00 - 16.00 uur. 
 

De masterclasses zijn vrijblijvend te bezoeken en we hopen je dan ook die dag te zien op het Noordplein 29 in Rotterdam.

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk