Kookpunt is in de bonen!

Kookpunt is in de bonen!
Espressoliefhebbers opgelet! Als je nu al kampt met een cafeïneverslaving dan kun je in april misschien beter thuis blijven… Deze maand staat namelijk geheel in het teken van de geliefde koffieboon.

We gaan verse bonen branden met Mocca d’Or en er zijn gratis Latte Art workshops door Ezprezzo, Boretti en ECM. Ook is er speciaal voor je percolator authentiek Italiaanse koffie van Manuel Caffé en als kers op de taart: demonstraties en proeverijen door de espressovirtuozen van Jura op 14, 15 en 28 april…

Bekijk snel onze agenda voor een overzicht van de proeverijen en demonstraties en neem deze maand vier zakken koffie mee voor de prijs van drie in onze ‘espressoboetiek’ aan het Noordplein!

Natuurlijk profiteer je deze maand ook van extra 'espresso'-aanbiedingen. Zo krijg je € 10,- korting op een Lucaffé proefpakket en gratis gemalen koffie van Manuel Caffe bij een Bialetti percolator. Bovendien zijn de Jura C9, Illy X7 én de melkopschuimer en bonenmolen van Graef nu bijzonder scherp geprijsd!

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk