Kookpunt helpt je kiezen

Kookpunt helpt je kiezen
Het vinden van het juiste cadeau tijdens de feestdagen is altijd een uitdaging. In onze fysieke kookwinkel krijgen we dan ook vaak de vraag of we nog leuke tips en adviezen hebben bij het samenstellen van een cadeaupakket. Een los geschenk geven is leuk, maar een complete cadeauset waarmee de ontvanger direct aan de slag kan gaan is natuurlijk nog veel leuker! 

Of dit nu een verjaardag, jubileum, kerst- of eindejaarsgeschenk is, wij helpen graag bij de invulling van dit cadeau. Zelf hebben wij een aantal cadeaupakketten samengesteld in diverse thema's. Zo geef je altijd een pakket wat in de smaak valt!

Geef je liever zelf invulling aan een cadeaupakket op maat? Ook dat kan bij Kookpunt! Of je nu op zoek bent naar een kookcadeau op maat voor 1 persoon of voor geschenkpakketten voor een grote groep, we hebben altijd een passende invulling. Vertel ons de wensen en wij gaan voor je aan de slag. Kookpunt cadeaupakketten worden kosteloos ingepakt en geleverd wanneer jij dat wilt. 
 

Meer info over cadeaupakketten?

Wil je graag meer weten over het zelf samenstellen van een cadeaupakket, neem dan contact met ons op! Marleen helpt je graag bij het samenstellen.

Kookpunt
Noordplein 29
3035 EC Rotterdam
Tel: 0104431077
E-mail: webshop@kookpunt.nl

Of bekijk direct ons aanbod aan bestaande cadeaupakketten.

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk