Kookpunt, goed op Vareseweg

Kookpunt, goed op Vareseweg


Kookpunt staat aan het begin van een compleet nieuwe stap. We zijn een jaar geleden begonnen met de voorbereidingen om onze organisatie uit te breiden. Naast onze fysieke kookwinkel, webwinkel en eigen import - groothandeltak, gaan we starten met een business to business initiatief genaamd CookSpoint. Wij zijn hard aan de weg aan het timmeren. In ons geval de Rotterdamse Vareseweg (Spaanse Polder).


Hoewel de opbouw nog in volle gang is, begint onze nieuwe locatie al aardig vorm te krijgen. Zowel van binnen als buiten. Steeds vaker krijgen we in onze winkel dan ook de vraag of we gaan verhuizen. Het antwoord is nee… en ja.
We gaan niet verhuizen maar wel uitbreiden!

 

Uit de pan rijzen


Onze kookwinkel aan het Noordplein in Rotterdam bestaat nu ruim 50 jaar. Het is een plek waar zowel de professionele als hobbychef zijn of haar kooklustige hart kan ophalen. Met een team aan goede mensen hebben we het voor elkaar gekregen om Kookpunt te maken tot wat het nu is. Wat ooit begon als een messenslijperij aan het Zwaanshals in Rotterdam is nu één van de grootste kookwinkels van Nederland en België.

Vijf jaar geleden zag onze Kookpunt webshop (www.kookpunt.nl) het levenslicht. Een middel om niet alleen Rotterdam en omgeving te voorzien van goede kookspullen, maar heel Nederland kennis te laten maken met ons bedrijf. Wat begon als een klein initiatief met enkele bestellingen per week, groeide al snel uit tot een volwaardig onderdeel van de Kookpunt holding. Met de groei van onze webshop nam ook het logistieke team serieuze vormen aan. Daarnaast voorzien we niet alleen de consument van kookgerei, maar ook in retail bedienen we steeds meer detaillisten met onze bedrijfstak KP Import.

Anders gezegd, we rijzen de pan uit!

 

Halverwege de opbouw


Kookpunt webshop
Op onze nieuwe locatie aan de Vareseweg gaan we verschillende Kookpunt initiatieven onderbrengen. Zo is in oktober 2016 ons voltallige webteam al verhuist richting de Spaanse Polder. Alle online bestellingen worden vanaf nu vanuit de nieuwe locatie verzonden. Onze bedrijfsvisie ‘Eat real food, use good tools’ krijgt nog meer vorm. Niet alleen de medewerkers van de Kookpunt webshop, maar ook onze logistieke collega’s zijn klaar voor de toekomst.

KP Import
De volgende stap is om ook KP Import, onze groothandeltak te verhuizen. Dit zal het eerste kwartaal van 2017 gaan gebeuren. De Kookpunt importmerken als Lodge, Suncraft, Greenis en Nesmuk gaan we in nog grotere volumes importeren. Op onze nieuwe locatie onder de rook van Rotterdam The Hague Airport is er ook een groot magazijn te vinden. Vanuit deze opslag kunnen we onze B2B afnemers nog sneller voorzien van good tools.

Cookspoint
Speciaal voor ondernemers ontwikkelen we CookSpoint. We zijn hiervoor namelijk druk bezig met alle voorbereidingen. We gaan een assortiment aan kookspullen bieden welke alleen toegankelijk is voor iedereen met een KvK nummer. Zo wordt het zowel voor grote kantoorhouders als voor kleine locale spelers mogelijk om op een gehele nieuwe manier bij ons in te kopen. De CookSpoint showroom op de nieuwe locatie zal medio 2017 haar deuren openen.

De complete opbouw en afwerking van onze nieuwe locatie zal op een organische manier plaatsvinden. We hebben geen haast. Zo voeren we de temperatuur langzaam op zodat onze ideeën nog even kunnen borrelen voordat we deze tot Kookpunt brengen.

Wordt vervolgd!

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk