Kookpunt Fit & Food-Market 2019

Kookpunt Fit & Food-Market 2019

December heeft voor velen letterlijk bol gestaan van overheerlijke diners, borrels en andere smakelijke verleidingen. Wij beginnen het jaar graag fris en vol goede moed, samen met jullie. We richten onze blik op 2019 en starten het jaar graag samen met jullie vol energie en ambities. Wil jij ook een blakende start van het nieuwe jaar? Kom dan bij ons langs op zondag 20 januari 2019 van 11.30 - 17:00 uur

De Kookpunt Fit & Food-Market 2019 staat geheel in het teken van een gezonde body en mind. Er zullen talloze ervaren en gerenommeerde voedingsdeskundigen, auteurs en productexperts aanwezig zijn. Bekijk hieronder het volledige programma:


WMF - Vitalis stoompan

WMF komt met hun schitterende stoompannen uit de Vitalis lijn. Zij zullen laten zien wat voor heerlijke, gezonde en ook verrassende gerechten je kunt maken in de Vitalis pannen. Het spreekt voor zich dat je deze heerlijkheden niet alleen met je ogen consumeert maar dat er ook genoeg te proeven zal zijn voor iedereen.  Fissler  snelkookpan
We gaan aan de slag met een snelkookpan van Fissler. Onze eigen Katrien maakt voor jullie heerlijke en gezonde linzensoep. Een lekkere, verantwoorde en kleurrijke start van 2019.

​Fermenpeer.nl
Vandaag ontvangen we Peter van Berckel, bekend van www.fermenpeer.nl, in de winkel. Peter weet alles over gefermenteerde groenten die wij hier 'pickles' noemen. In Japan spreekt men liever over Tsukémono. Hier weet Peter zoveel van dat hij er een schitterend boek over schreef dat vanzelfsprekend 'Tsukémono, snelle groentefermentaties uit Japan'. Vanmiddag kan je kennis maken met Peter en zijn Tsukémono. Er valt veel te leren, te zien, te proeven en de liefhebbers kunnen uiteraard hun exemplaar van Peters boek laten signeren.

Demeyere grillpan 
Vis, kip, groenten, vlees. Er is voor velen geen lekkerdere wijze om voorgaande producten te bereiden dan in de grillpan. Vandaag gaan we grillen in de fantastische grillpannen van Demeyere. Alle do's en don'ts komen ter sprake en ook de voordelen van deze Demeyere pannen worden uitvoerig besproken. Een goede en verantwoorde maaltijd maak je met behulp van een Demeyere grillpan. De productexpert van Demeyere-pannen laat je zien hoe jij jouw maaltje bereid met behulp van goed gereedschap.
                                                     

Obst und Gemüse
Obst & Gemüse is een huiskamerrestaurant waar biologische, vegetarische en veganistische maaltijden worden aangeboden. John van Leeuwe, eigenaar van Obst & Gemüse, is vandaag bij ons aanwezig om jullie te inspireren, motiveren en allerlei lekkers uit zijn huiskamerrestaurant te laten proeven.

Vegan BBQ
Onze eigen Menno gaat helemaal vegan op de BBQ. Denk jij bij bbq aan dikke steaks, hele kippen en spareribs? Menno laat je zien dat het ook helemaal anders, en zeker niet minder lekker, kan.
            

FriFri Airfryer
Gezond frituren? Jazeker. Met de airfryers van FriFri kan dit en dat gaan we vandaag laten zien én laten proeven. Heerlijke friet, borrelhappen, loempia's die tot wel 80% minder vet zijn dan de exemplaren die uit een 'traditionele' frituur komen. Dit verschil komt voornamelijk door het gebruik van alleen hete lucht in plaats van frituurvetstoffen.

Passion for Food
Carin Leenders de Vries, die je waarschijnlijk wel kent van haar culinair-journalistieke werk voor het AD, gaat hele lekkere én gezonde winterse stamppotten maken. Heel voedzaam én gezond.

Bootkoffie.nl
Een proeverij vanuit het brede koffie- en espressoaanbod van Boot, de koffiebranders uit Baarn. Boot koffie vind je in onze espresso-afdeling. 
                                        

Lifestyle coach Mirjam Oosterhout
Mirjam Oosterhout wil graag samen met jou de beste strategie uit zetten om je gezonder, fitter en gelukkiger te laten voelen. Ze is intermittent fasting expert en maakt gebruik van kou, meditatie en krachttraining om het beste en het fijnste uit jezelf te halen. Zij laat jullie proeven dat gezond eten ook heel lekker is en kan zijn. Ze maakt voor jullie de lekkerste groenten- en fruitsapjes.
 


We zien je graag tijdens de Fit & Foodmarket op zondag 20 januari van 11:30 tot 17:00 uur

Kookpunt
Noordplein 29
Rotterdam
010 443 10 75

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk