Kookpunt Fit & Food-Market 2019

Kookpunt Fit & Food-Market 2019
December heeft voor velen letterlijk bol gestaan van overheerlijke diners, borrels en andere smakelijke verleidingen. Wij beginnen het jaar graag fris en vol goede moed, samen met jullie. We richten onze blik op 2019 en starten het jaar graag samen met jullie vol energie en ambities. Wil jij ook een blakende start van het nieuwe jaar? Kom dan bij ons langs op zondag 20 januari 2019 van 11.30 - 17:00 uur

De Kookpunt Fit & Food-Market 2019 staat geheel in het teken van een gezonde body en mind. Er zullen talloze ervaren en gerenommeerde sportinstructeurs, voedingsdeskundigen, auteurs en productexperts aanwezig zijn. Bekijk hieronder het volledige programma:
 

Personal trainer en sportexpert


Niels Cleton, founder Natural Personal Training
Als oprichter van Natural Personal Training is de missie van Niels Cleton om te trainen en voeden zoals de natuur het bedoeld heeft. Dit vertaalt zich in een individuele en persoonlijke aanpak met als uiteindelijk doel 'een betere kwaliteit van leven te creëren'. Bij Natural train je in een rauwe, Nordic lifestyle-studio waarbij aandacht voor gezondheid, natuur en design samenkomen in een uniek concept. 
www.naturalconceptstudio.com  
 

Demonstraties


Tofupedia
Tofu is 100% plantaardig en daarmee niet meer weg te denken uit de keuken van de vegetariër of veganist. Wil jij ook alles weten over tofu en hoe je deze klaar maakt? Anneke Ammerlaan, foodwatcher gespecialiseerd in foodtrends en ontwikkelingen en Femke Mosch van het platform Tofupedia, beantwoorden tijdens deze workshop al je vragen. Anneke en Femke gaan ook uitgebreid aan de slag met de tofupers. Ze leren je hoe je er mee werkt en wat voor verrassende en ook smakelijke bereidingen je allemaal met behulp van de tofupers op tafel kunt zetten.

WMF - Vitalis stoompan

WMF komt met hun schitterende stoompannen uit de Vitalis lijn. Zij zullen laten zien wat voor heerlijke, gezonde en ook verrassende gerechten je kunt maken in  de Vitalis pannen. Het spreekt voor zich dat je deze heerlijkheden niet alleen met je ogen consumeert maar dat er ook genoeg te proeven zal zijn voor iedereen.  

Magimix
Raspen, persen, snijden en blenderen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan met een fantastische en fraaie machine van Magimix. De Magimix-chef komt met alle liefde en plezier tekst en uitleg geven over de werking van de verschillende 'Magimixers.' Uiteraard zal er ook de nodige aandacht worden besteed aan de eindeloze mogelijkheden van de machines en alle opties en accessoires. Ook de Magimix Sapcentrifuge zal onder de loep worden genomen. Een gezond én lekker leven was nog nooit zo dichtbij.

Angel slowjuicer

Angel geeft acte de présence met hun beste paard van stal; de Angel Slowjuicer. Deze geweldenaar mag met alle gemak van de wereld de Rolls Royce onder de slowjuicers worden genoemd. Vandaag is 'ie bij ons te bewonderen. De machine levert een vermogen van drie pk en produceert hiermee aan de ene kant gortdroog vruchten- en groentenpulp en aan de andere kant een aanzienlijke hoeveelheid overheerlijk supergezond sap.


 

Meneer Wateetons
Meneer Wateetons komt gezellig langs om jullie alles te vertellen en te laten zien op het gebied van fermenteren. Meneer Wateetons mag met recht een fermentatie-expert worden genoemd. Dit bewijst hij met het vermakelijke en prettig leesbare 'Over Rot' dat hij in 2015 schreef. Meneer Wateetons laat je ook allerlei rottigheid proeven, als je dat tenminste aandurft. Ook zal hij met alle liefde een rotkrabbeltje zetten in boeken van zijn hand.

 
Demeyere grillpan 
Vis, kip, groenten, vlees. Er is voor velen geen lekkerdere wijze om voorgaande producten te bereiden dan in de grillpan. Vandaag gaan we grillen in de fantastische grillpannen van Demeyere. Alle do's en don'ts komen ter sprake en ook de voordelen van deze Demeyere pannen worden uitvoerig besproken. Een goede en verantwoorde maaltijd maak je met behulp van een Demeyere grillpan. De productexpert van Demeyere-pannen laat je zien hoe jij jouw maaltje bereid met behulp van goed gereedschap.

Roken in een DOK Smoker 
De meeste mensen kennen het wel: die typische rooksmaak aan bijvoorbeeld een zalmmootje of kipfilet. Vroeger werd er gerookt om producten langer te kunnen bewaren: De rook van het hout doodt bacteriën en verlengt daarmee de houdbaarheid. Tegenwoordig doen we het vooral om de lekkere extra smaak die het geeft. Vandaag gaan we aan de slag met de DOK Smoker en laten we je zien hoe roken nou precies in zijn werking gaat. Waar kun je mee roken? Welke soorten smaken heb je? En wat past het beste bij een zalmmootje? Allemaal vragen die vandaag met behulp van de DOK Smoker beantwoord worden door onze expert. 

Snelkoken met de Fissler Snelkookpan
Heb je interesse in een snelkookpan, maar weet je eigenlijk niet zo goed hoe zo'n pan werkt? Dan is dit de demonstratie waar je op hebt gewacht! Fissler laat vandaag zien hoe een snelkookpan werkt en beanwoordt al je vragen. De snelkookpan; voor veel mensen een zeer geliefde pan! Voor de mensen die nog niet veel ervaring hebben met een snelkookpan of voor de mensen die nog iets extra's willen leren hebben we vandaag een mogelijkheid tot (nadere) kennismaking. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Van snel soep maken tot wecken(!) in de snelkookpan. Je leert vandaag alles.


Belangrijke informatie


We zien je graag tijdens de Fit & Foodmarket op zondag 20 januari van 11:30 tot 17:00 uur
Kookpunt
Noordplein 29
Rotterdam
010 443 10 75

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk