Kookpunt Fit & Food: gezond 2017 in!

Kookpunt Fit & Food: gezond 2017 in!
We hebben de decembermaand achter ons gelaten. Een maand vol smakelijke hapjes en zoete verleidingen. Daarom is het nu de hoogste tijd om al die goede voornemens waar te maken! Dat kan op zondag 22 januari 2017 van 12:00 - 17:00 uur

Een markt helemaal in het teken van een gezonde body en mind. Zo krijg je inspiratie van diverse sportexperts, voedingsdeskundigen, auteurs en productexperts. Bekijk hieronder het volledige programma:

 

Personal trainers en sportexpertsNiels Cleton, founder Natural Personal Training
Als oprichter van Natural Personal Training is de missie van Niels Cleton om te trainen en voeden zoals de natuur het bedoeld heeft. Dit vertaalt zich in een individuele en persoonlijke aanpak met als uiteindelijk doel 'een betere kwaliteit van leven te creëren'. Bij Natural train je in een rauwe, nordische lifestyle-studio waarbij aandacht voor gezondheid, natuur en design samenkomen in een uniek concept. 
www.naturalconceptstudio.com  


Martin Springvloegd, Fysiotherapeut en Personal Trainer
Het is zijn specialisatie om lichaam en geest uit te lijnen. In eerste instantie door een gedegen bewegingsanalyse, plus een gerichte training op de ‘zwakste schakels’. In tweede instantie door het erbij betrekken van kwaliteiten zoals: focus, motivatie, een bewuste ademhaling, en dergelijken om het contact tussen lichaam en geest te optimaliseren. Hierdoor creëer je een goed gevoel in je lijf en bereik je meer, met minder inspanning.  www.springvloedfysio.nl

 

Productdemonstraties


Eet goed, dat doet je goed!
Tijdens deze editie van de Fit & Foodmarket krijg je de kans om 'Amanprana'-oprichtster en schrijfster Chantal Voets te ontmoeten. Ze vertelt je tijdens deze markt alles over haar boek: Eet goed, dat doet je goed en de wereld van Amanprana. Zo leer je alles over deze bijzondere levensstijl met aandacht voor bio, milieu en natuur. Een eerlijke en eenvoudige keuken met een feest aan kleuren smaken en geuren. Verrassend veggie!


Montana Air Fryer - Monique van der Vloed
De Montana Air Fryer is een uitkomst voor iedereen die verantwoord wilt snacken. Schrijfster en blogster Monique van der Vloed van 'Meukvrij met Monique' is aan de slag gegaan met een Montana Airfryer review en gaat dit fijne product ook live in onze winkel demonstreren. Vergeet ook niet een kijkje te nemen in haar nieuwste boek vol meukvrije recepten.  ACTIE: bij aankoop van een airfryer tijdens de Fit & Food-market ontvang je een boekenpakket t.w.v. €50,-.Vitamix Blender
De krachtige blenders van Vitamix staan voor hoogwaardige kwaliteit. Zo heeft dit merk diverse multifunctionele en power blenders in het assortiment. Tijdens de Fit en Food-market gaat de expert van Vitamix je laten zien waarom een Vitamixblender onmisbaar is in jouw keuken. Alle functionaliteiten komen voorbij en uiteraard kun je al jouw vragen stellen.

Jus d'orange battle: Santos vs. Smeg vs. Solis
Met welke apparaat pers je zelf het beste jus d'orange? Dat ga je helemaal zelf ervaren. Tijdens deze markt is er namelijk een werktafel te vinden waar je jouw eigen sapje perst. Cheers! 

Fissler snelkookpan
Een Fissler snelkookpan is perfect voor zowel de beginnende als de ervaren snelkookpangebruiker. Koken met een snelkookpan heeft vele gezondsheidvoordelen. Behalve dat je uiteraard tijd bespaart en minder energie verbruikt, blijven meer vitamines behouden. Daarnaast kun je deze snelkookpan ook prima gebruiken voor het stomen van je vis en groenten!


ACTIE: bij aankoop van een Fissler snelkookpan ontvang je een boekenpakket t.w.v. € 50,-.


Magimix Cook Expert en Patissier
De Magimix Cook Expert is helemaal nieuw in Nederland. Deze multifunctionele keukenmachine helpt je alle culinaire voornemens voor 2017 waar te maken. Raspen, hakken, sudderen, mixen, kneden en crushen... de Magimix-specialist laat je precies zijn hoe deze nieuwe beste keukenvriend werkt. Daarnaast is er ook een demonstratie van de Magimix Patissier, de perfecte keukenmachine voor zowel de thuis- als professionele thuisbakker.


ACTIE: bij aankoop van een Magimix ontvang je een boekenpakket t.w.v. €100,-.

Voedseldroger
Een andere manier om verantwoord te genieten van lekkernijen is door gebruik te maken van een droogoven. Zo proef je tijdens de Fit & Foodmarket zelfgemaakte groentenchips. Deze kun je maken van aardappel maar ook van rode biet, wortelen, zoete aardappel en knolraap. 

Kuvings Slowjuicer
In de Kuvings Slowjuicer voeg je complete stukken groenten en fruit toe. Dit handige apparaat kan zelfs hele appels aan! De inhoud wordt vervolgens langzaam gekneusd waardoor je al het ware 'levend sap' krijgt. Combineer zelf verrassende smaken zoals appel, gember en spinazie. Hoe je zelf het jaar gezond start met versgekneusd sap? Dat laat de Kuvings-expert je zien.


ACTIE: bij aankoop van alle slowjuicers en blenders boven de €300,- ontvang je een kist sinaasappes of een kist limoenen. 

Demeyere grillpan en rookpan 
Gegrilde groenten en een stevige moot zalm uit de rookpan. Een goede en verantwoorde maaltijd zonder extra toevoegingen van olie en vet maak je met behulp van een Demeyere grillpan en een Demeyere rookpan. De productexpert van Demeyere-pannen laat je zien hoe jij jouw maaltje bereid met behulp van goed gereedschap.


ACTIE: bij aankoop van een Demeyere grill- of rookpan ontvang je een boekenpakket t.w.v. €50,-.Belangrijke informatie


We zien je graag tijdens de Fit & Foodmarket op zondag 22 januari van 12:00 tot 17:00 uur. De eerste 75 bezoekers krijgen tevens een gratis tijdschrijft van GezondNu.

Kookpunt
Noordplein 29
Rotterdam
010 443 10 75

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk