Kookpunt Fit & Food: gezond 2016 in!

Kookpunt Fit & Food: gezond 2016 in!
Met de decembermaand en al haar lekkere hapjes achter de kiezen, rollen we 2016 in. Nu het de hoogste tijd is voor al die goede voornemens, staan wij klaar om je een handje te helpen met onze Fit & Food-market. Op zondag 24 januari van 12.00 tot 17.00 uur is het zo ver!

Een gezonde dag voor body and mind dus. Wat je kunt verwachten, leggen we hieronder uit. 

 

Demonstraties

Vitamixwie aan gezond denkt, denkt aan fruit en groente. Vitamix maakt met deze producten en de blender de heerlijkste smoothies.Kom kijken naar dit mooie apparaat en proef dat gezond ook lekker is.

WMF: wil je zoveel mogelijk vitamines binnen krijgen? Dan doe je er goed aan om voedsel te stomen. WMF laat zien hoe je dat het beste doet aan de hand van de Vitalis stoompan. 

Demeyereniemand zegt dat gezond eten niet lekker mag zijn. De experts van Demeyere laten je zien hoe je je gezonde kostje zo lekker mogelijk kunt grillen in de rvs-pan. 

Slowjuicer: de slowjuicer is hét boegbeeld van de gezonde leefstijl en daarom ontbreekt dit mooie apparaat niet op deze dag.De hele dag door worden de meest verrassende recepten gemaakt.

Theeproeverij: thee is gezond en goede thee is natuurlijk nog gezonder. Benieuwd naar wat dan goede thee is? Bezoek dan de experts van de theeproeverij en stel je vragen.  

Cool Bear: limonadesiroop zinder kunstmatige suikers; we hebben het over Cool Bear. Het drankje zit vol fruit en is gezoet met het natuurlijke stevia. Waarom dat beter voor je is leer je vandaag bij expert Ana.

Groene SteviaMandy van Groene Stevia is er ook dit jaar weer bij. Ze gaat je alles vertellen over stevia: waar het vandaan komt, wat je ermee kunt en nog veel meer. 

Naast de demonstraties heeft deze dag je nog veel meer te bieden. Je krijgt namelijk niet alleen informatie en advies op het gebied van voedsel, maar ook op gebied van beweging. 


 

Sporters

Naturals: Niels, eigenaar van Naturals, is een bijzondere sportinstructeur die ook nog ees voedingsadvies geeft. Een aantal Kookpunters volgen zijn schema en het resultaat liegt er niet om!

Pilates Place: Helga is met haar lessen inmiddels bekend in binnen- en buitenland. Ze geeft groepslessen en begeleidt individueel. Kom en leer van haar kennis. 


Auteurs van kookboeken

Signeersessies! En niet de minste: Monique van der Vloed, oftewel 'Meukvrij met Monique' schreef meerdere kookboeken op het gebied van gezonde voeding zonder toegevoegde e-nummers en andere additieven. 

Sandra Vos is ook van de partij. Velen van jullie herkennen haar naam van haar kookboek Lekker Raw. Ze doet alles met Raw Food en dat is, kunnen we alvast verklappen, heerlijk!

Deze dag zijn ze bij ons om te signeren, te koken, te adviseren en te informeren dus vraag maar raak!

Naast al deze gezonde versnaperingen en behulpzame uitleg, kun je natuurlijk ook lekker rondneuzen in onze winkel. Tot de 24e!
 

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk