Kookpunt Fit en Food | Zondag 18 januari

Kookpunt Fit en Food  | Zondag 18 januari
December eindigt altijd heerlijk, maar is ook voor de meesten een calorierijke maand. Daarom hebben we bij Kookpunt in januari het thema ‘Food en Fit’, want gezond eten kan ook heel lekker zijn. Wij geven dan ook het startsein voor een gezonde levensstijl met de ‘Food en Fit’ dag op 18 januari op Noordplein 29 van 12.00 tot 17.00.

Een gezonde start van lichaam en geest, maar wat kan je daarbij nou verwachten? Auteurs die hun kookboeken komen signeren, voedings- en sportadvies van echte experts én topleveranciers met fijne producten die gezond eten een stuk makkelijker maken

De auteurs:


Sandra de Vos komt met haar boek LekkerRaw. Je kan haar natuurlijk allerlei vragen stellen en ze zal met liefde jouw exemplaar van haar boek signeren.


Monique van de Vloed zal haar boek Natuurlijk lekker bakken signeren. Met haar 100% meukvrij motto weet je zeker dat je een gezond bakboek te pakken hebt!


De sport- en voedingexperts:

Klusc sportcentrum zal adviseren hoe je verantwoord kan beginnen met trainen. Begin altijd met advies van een trainer en coach! Durf jij het aan? Doe dan meteen mee aan een fittest en vetmeting! Test je uithoudingsvermogen in een aantal minuten met het Klusc-team en win een gratis workout.

Natural “ personal trainer” Niels Cleton gebruikt géén gewichten maar laat je lichaam zelf het werk doen. Niels demonstreert tussen 13.00 en 15.00 een nog niet eerder in Nederland vertoonde trainingstechniek met onder andere behulp van een zuurstofmasker. Daarnaast geeft hij je ook nog eens persoonlijk voedingsadvies!

The Bootcamp Club Rotterdam vindt dat je trainen het beste kunt doen in groepsverband, dat is immers veel gezelliger en zal zorgen voor de nodige motivatie. Verder zijn het ook echte experts op het gebied van gezonde voeding. Kom kijken en win een gratis bootcamp-training!

Annemiek van der Kolk van Eetbeest zal ook langskomen en laten zien hoe je met een hoge snelheidsblender gezonde shakes met behulp van voedingssupplementen kan maken. Ze zal hierbij ook informatie geven over orthomoleculaire voeding. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid geen toereikende term is en dat er individueel gekeken moet worden naar de juiste voeding en het juiste eetpatroon. Wat ons betreft ontzettend interessant en we kunnen dan ook niet wachten om hier meer over te leren!

De leveranciers:

Een goede gezondheid begint met mooie, verantwoorde producten en die bereid je natuurlijk met het beste kookgereedschap, daarom mogen deze leveranciers zeker niet ontbreken:


De dames van Versapers laten je levende sappen proeven uit de slowjuicer. Als je nou helemaal enthousiast bent geworden en ook een Slowjuicer aanschaft krijg je ook nog eens 1 kilo gemixt groente en fruit mee naar huis!


Met de mooie producten van Demeyere kan je heerlijk roken, stomen en grillen. En dit alles op een vetarme manier!


Magimix houdt van Kookpunt, en wij houden van Magimix. De leverancier zal leuke en interessante productdemonstraties houden met de Magimix Patissier.

De Kookpunt familie weet al jaren hoe belangrijk goede voeding, het juiste kookgereedschap en lichaamsbeweging is en na vandaag weet JIJ het ook.

Bij alle sportcoaches kun je ook nog eens een gratis training winnen , kom op… Move your body!

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk