Kookpunt FIT 2014 op zondag 19 januari

Kookpunt FIT 2014 op zondag 19 januari

Het meest gezonde evenement om het jaar mee te beginnen. Vandaag staat Kookpunt vol met voedingsadviseurs en de allerbeste tools voor een gezonde levensstijl. Iedereen fit! Je bent op zondag 19 januari 2014 van 12.00 tot 17.00 uur welkom aan het Noordplein.

Er zijn gedurende de dag volop demonstraties en proeverijen met de lekkerste sappen vol vitamines, de meest verantwoorde smoothies of bijvoorbeeld stoom -en grillgerechten rijk aan natuurlijke voedingstoffen. Bovendien zijn er voedingsadviseurs en coaches, die je lichaam en geest van deskundig advies en vakbekwame begeleiding kunnen voorzien.

Aanwezig op FIT 2014 zijn onder andere:


Versapers demonstreert de slowjuicer en laat je levend sap proeven. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is sap van te maken; harde of zachte groenten en fruit, pinda's of noten, tarwegras of bijvoorbeeld aloëbladeren. Een slowjuicer is een makkelijk hulpmiddel om aan je gezondheid te werken, je kunt eindeloos varieëren met langzaam geperste sapjes.


HelloFresh bezorgt wekelijks gezonde boodschappen bij je thuis, maar niet alleen de ingrediënten worden geleverd: ook krijg je gezonde recepten die zijn gemaakt door voedingsexperts en voldoen aan de richtlijnen van het Voedingscentrum.Annemiek van der Kolk van Eetbeest laat je zien hoe je eenvoudig een verse basis-groentensap kunt maken. Het wordt een tintelende groene smoothie die vibreert van het leven en enzymen. Eetbeest neemt diverse soorten orthomoleculaire voedingsmiddelen mee naar Rotterdam en laat je zien hoe makkelijk het is om aan je gezondheid te werken.


FreeWerkt is een personal krachttrainer. Van krachttraining krijg je een super conditie, een fantastisch figuur én de kracht om de hele wereld weer aan te kunnen. Free is er van overtuigd dat krachttraining de beste methode is om een goed lichaam te krijgen dat je mannelijke en vrouwelijke vormen weer laat zien. Free werkt op basis van een persoonlijk plan met vijf pijlers: doel, training, rust, voeding en mentale training. Hiermee ga je eerst terug naar de basis om je gezondheid te optimaliseren.

(Alvast in de gezonde stemming komen? Speciaal voor dit evenement hebben we een voorproefje voor je inpetto.)

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk