Kookpunt Espresso is verhuisd.

Kookpunt Espresso is verhuisd.
Kookpunt blijft bezig. Onze espresso afdeling en de service afdeling zijn beide verhuisd naar de overkant van de straat en bevinden zich op Noordplein 81.


Meer ruimte, meer koffiemachines


Omdat de capaciteit van de oude winkelruimte niet meer toereikend was voor de steeds groeiende vraag naar espressomachines, koffiebonen en barista tools hebben we ruimte gemaakt voor een fonkelnieuwe espresso afdeling. Kookpunt mag zich dan ook met recht de grootste espressowinkel van Nederland noemen.

Workshops & demonstraties


De verschillende espresso workshops en demonstraties die voorheen in de kookstudio werden gegeven worden vanaf nu gegeven bij de nieuwe espressoafdeling. Omdat alle espressomachines, bonenmalers en melkopschuimers binnen handbereik liggen kunnen we je nu nog meer espressokunsten laten zien.


Thee


Daarnaast wordt er hard gewerkt aan een apart winkelhoekje voor thee. Niet alleen kun je hier terecht voor bijvoorbeeld verse thee van Harney & Sons, ook de theepotten en het theeservies zullen hier te vinden zijn.

Espresso service-afdeling


Is je espressomachine kapot en wil je dat we er even naar kijken? Loop dan even binnen bij Noordplein 81, aan de linkerzijde van de winkel staan onze monteurs voor je klaar.

Alle pannen onder één dak


Onder het mom van ‘alle pannen onder één dak’ zal intussen het gehele professionele assortiment worden geïntegreerd in onze winkel aan het Noordplein 29. Ben je dus op zoek naar bijvoorbeeld planeetmengers, professionele pannen of koelvitrines dan kun je voortaan ook in onze grote winkel terecht.

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk