Kookpunt BBQ-Market 26 mei

Kookpunt BBQ-Market 26 mei

 

Oriënteer jij je op een (nieuwe) BBQ of buitenkeuken? Kom dan zondag 26 mei naar Kookpunt aan het Noordplein. Een heel groot deel van onze barbecues kan je 'live' in actie zien en onze BBQ-experts staan de hele dag voor je klaar met barbecuetips en accessoire-advies. Wil jij weten wat een kamado nou eigenlijk precies is en kan? Of je houtskool en/of briketten moet gebruiken of hoe je een overheerlijk mootje zalm rookt op de bbq? Wij vertellen het je met alle liefde en met een beetje mazzel doen we het zelf voor.

Veel bekende BBQ-merken zullen aanwezig zijn om hun paradepaardjes in actie te laten zien. Je kunt jezelf niet beter informeren dan de bbq's live bezig te zien.
                       
                     


Eten en Drinken


Waar bbq's op volle kracht staan te gloeien en te roken wordt natuurlijk ook geproefd. En dat is op de Kookpunt BBQ-Market niet anders. Vlees, vis of vegan. Onze vrienden van Brouwerij Noordt zijn ook er met hele koude biertjes.

De Kookpunt BBQ-Market duurt van 11.30 tot 17.30 uur en o.a. Big Green Egg, Kamado Joe, OOni (UUni), Le Gooker, The Bastard, Quan, Arte flame en meer van onze favoriete BBQ-merken en -leveranciers zijn van de partij.

          
 

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk