Kookpunt Alpe d’Huzes benefietdiner op zaterdag 1 juni

Kookpunt Alpe d’Huzes benefietdiner op zaterdag 1 juni

Wat is Alpe d’Huzes?


Alpe d’Huzes is een actie waarbij deelnemers een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. In één dag wordt de Alpe d’Huzes, de legendarische berg in Frankrijk, door duizenden mensen tot maar liefst 6 keer op de fiets beklommen. Onder het motto “Opgeven is geen optie” is met deze superprestatie in voorgaande 6 jaren al miljoenen euro’s opgehaald!

Reserveer een tafel voor het goede doel

Reverveer hier direct jouw tafel!

Kookpunt organiseert in samenwerking met andere Rotterdamse ondernemers op zaterdag 1 juni een speciaal benefietdiner om geld in te zamelen om zo ook een bijdrage te leveren aan de actie van Alpe d’Huzes!

Onder andere Schmidt Zeevis, Wildhandel Treuren, de kruidenguru’s van Rungis, de eerlijke Marqt, wijnconnaisseurs bij Eurowines en de barbecuemeesters van Big Green Egg zullen ons bijstaan in het verwezenlijken van deze bijzondere avond.

Ook is er muziek van onze Amerikaanse chef en jazz-zanger Ken Ard: voor wie hem nog niet kent, kom gauw eens langs in de Kookpunt lunchkantine voor Ken’s ‘home-made treats’ (en als je geluk hebt een klein voorproefje van zijn zangkunst).

Wat kost dat, zo’n diner?

Wil je ook je steentje bijdragen en een gezellige avond met lekker eten, goede muziek en gezelligheid hebben? Een reservering voor twee personen kost 100 euro, hiervoor krijg je een uitgebreid 3-gangen menu bereid op de legendarische Big Green Egg houtskoolbarbecue, uiteraard met bijpassende wijnen van Eurowines. Een tafel kan direct worden gereserveerd via de website, wees er wel snel bij want er zijn slechts 40 plaatsen te reserveren!

Veilingen van unieke belevingen


Aan het einde van de avond worden unieke belevingen geveild. Wat dacht je bijvoorbeeld van een privé kookcursus voor 4 personen of een gezellige paëllaparty verzorgd door één van onze medewerkers? Er kan geboden worden op verschillende belevingen, de opbrengst hiervan gaat uiteraard geheel naar Alpe d’Huzes.

Help mee in de strijd tegen kanker en steun de helden van Alpe d’Huzes!

(Heb je trouwens nog servies of bestek nodig? Je mag het bestek en servies dat je gebruikt tijdens het benefietdiner na afloop van ons meenemen! Je zult het alleen wel even zelf moeten afwassen…)

Kijk hier voor meer informatie over Alpe d'Huzes.

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk