Kookpunt, 60 jaar nog niet gaar!

Kookpunt, 60 jaar nog niet gaar!
Wij vieren feest! Op donderdag 15 augustus 2019 bereikt Kookpunt de prachtige leeftijd van 60 jaar. Het liefst vieren we dit met onze beste vrienden, jullie! Vanwege 'onze verjaardag' zullen er vanaf vanaf half augustus in onze winkel aan het Noordplein een aantal bijzondere activiteiten en acties plaatsvinden.
 
Verjaardag donderdag 15 augustus

Donderdag 15 augustus worden wij officieel 60. En wie jarig is trakteert. Dus kom gezellig langs voor een kopje koffie met gebak. Voor iedereen die net als Kookpunt in 2019 60 wordt of is geworden ligt er donderdag 15 augustus een mooi cadeautje klaar. Pa van der Kolk Sr. is deze dag vanaf 10.30 uur onze eregast.
 

Veiling voor de Rotterdamse Voedselbank

Ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan is er door de medewerkers van Kookpunt een speciale Kookpunt 60-Jubileumlijn samengesteld en ontworpen. Deze Jubileumlijn bestaat o.a. uit een Wüsthof messenblok, een Smeg koelkast, een Big Green Egg barbecue, een Solis espressomachine, een Magimix foodprocessor, een Simple Human afvalbak, pannen van WMF en Carl Mertens Kookpunt 60-'special edition'messen en enkele andere items uit onze winkel die onder handen zijn genomen en verfraaid door medewerkers van Kookpunt. Gedurende een maand kan er op deze items geboden worden. De opbrengst van deze veiling zal in pannen, gerei en andere items uit onze winkel worden gedoneerd aan onze vrienden van de Rotterdamse Voedselbank. De te veilen items zijn, wanneer gereed, uiteraard te bewonderen op onze website, socialmediakanalen én in onze fysieke winkel aan het Noordplein.
                                                                                

KitchenAid-actie

Win een rode KitchenAid Artisan 5KSM175 Keukenmachine! Hoe? Heel simpel! Kom naar de winkel, vul je gegevens in op het formulier en laat dit achter in de mengkom van de gigantische KitchenAid. Niets meer en niets minder dan dat! Je gegevens kan je in de winkel achterlaten tot en met 29 augustus. Medio september vissen wij de winnaar uit de kom. Deze bekendmaking valt samen met het einde van de Veiling voor de Rotterdamse Voedselbank en de bekendmaking van de trotse eigenaren van de items uit de Kookpunt 60-Jubileumlijn.

              

We gaan er samen met jullie een mooie 60ste van maken!

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk