Koken met kruiden & bloemen
Nog geen beoordelingen.
stuk
Niet op voorraad
Dit product is niet meer leverbaarSpecificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789461431172
Omschrijving
Auteur: Pip McCormac
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Good Cook B.V
Aantal pagina’s: 160
Taal: Nederlands
Het gebruik van eetbare bloemen wordt steeds populairder. Je kunt ze op veel meer manieren gebruiken dan alleen ter decoratie! Pip McCormac vertelt je alles over het gebruik van- maar ook het kweken van eetbare bloemen en kruiden.
Dit boek gaat een stap verder dan de welbekende standaardcombinaties als vis met dille en kip met rozemarijn. Denk bijvoorbeeld aan een honing-sering dressing, rozenblaadjes, violen, muffins met vlierbloesem en zelfs geraniums!
Een prachtig vormgegeven boek die elk niet alleen heerlijk zal laten doen smaken, maar het ook nog eens omtovert in een feestelijk en zomers geheel.
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Good Cook B.V
Aantal pagina’s: 160
Taal: Nederlands
Het gebruik van eetbare bloemen wordt steeds populairder. Je kunt ze op veel meer manieren gebruiken dan alleen ter decoratie! Pip McCormac vertelt je alles over het gebruik van- maar ook het kweken van eetbare bloemen en kruiden.
Dit boek gaat een stap verder dan de welbekende standaardcombinaties als vis met dille en kip met rozemarijn. Denk bijvoorbeeld aan een honing-sering dressing, rozenblaadjes, violen, muffins met vlierbloesem en zelfs geraniums!
Een prachtig vormgegeven boek die elk niet alleen heerlijk zal laten doen smaken, maar het ook nog eens omtovert in een feestelijk en zomers geheel.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: