Vandaag open om 09:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.621515100

Koken met chocolade

Nog geen beoordelingen.

stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789048311415

Omschrijving

Auteur: Eberhard Schell
Uitgever: Veltman
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 160

Chocolade hoeft niet altijd zoet te zijn. Integendeel, oorspronkelijk was chocolade dat helemaal niet! 
In dit boek gaat chocolatier Eberhard Schell in op de herkomst van cacao. Hij gebruikt chocolade, cacaobonen, cacaonibs en nog veel meer als specerij voor hartige gerechten. Zo wordt chocolade aangewend om vis, vlees en groenten te verfijnen of meer aroma te geven. De wijnadviezen van sommelier Natalie Lumpp maken het genieten compleet.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: