Koken met chocolade
Nog geen beoordelingen.
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad
Specificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789048311415
Omschrijving
Auteur: Eberhard Schell
Uitgever: Veltman
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 160
Chocolade hoeft niet altijd zoet te zijn. Integendeel, oorspronkelijk was chocolade dat helemaal niet!
In dit boek gaat chocolatier Eberhard Schell in op de herkomst van cacao. Hij gebruikt chocolade, cacaobonen, cacaonibs en nog veel meer als specerij voor hartige gerechten. Zo wordt chocolade aangewend om vis, vlees en groenten te verfijnen of meer aroma te geven. De wijnadviezen van sommelier Natalie Lumpp maken het genieten compleet.
Uitgever: Veltman
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 160
Chocolade hoeft niet altijd zoet te zijn. Integendeel, oorspronkelijk was chocolade dat helemaal niet!
In dit boek gaat chocolatier Eberhard Schell in op de herkomst van cacao. Hij gebruikt chocolade, cacaobonen, cacaonibs en nog veel meer als specerij voor hartige gerechten. Zo wordt chocolade aangewend om vis, vlees en groenten te verfijnen of meer aroma te geven. De wijnadviezen van sommelier Natalie Lumpp maken het genieten compleet.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: