Vandaag open om 11:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616337100

Keukenhandboek snijtechnieken

17,50
1 beoordeling
stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Artikelnr:9789048302291

Omschrijving

Auteur: Marianne Lumb
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Aantal pagina's 176
Taal: Nederlands

Goede snijtechnieken zijn de belangrijkste 'ingrediënten' in elk recept - als u weet welk mes u voor welke taak moet gebruiken en hoe u het mes moet hanteren, wordt het koken een stuk gemakkelijker én veiliger. Of u nu een ui snippert, een vis fileert of een oester opent, in dit boek staat welk mes daar het geschiktst voor is en hoe u met de juiste snijtechniek een optimaal resultaat bereikt.

Leer welk mes het beste is voor welke taak, hoe u het mes moet onderhouden, hoe u het mes scherp houdt en hoe u het mes op de meest efficiënte wijze kunt gebruiken. Gedetailleerde foto's en instructies tonen u hoe u de diverse soorten voedsel moet bereiden, zodat het koken een succes wordt.

Technieken die door chef-koks over de hele wereld worden gebruikt, worden in detail getoond - met behulp van deze technieken kunt u snel en probleemloos uw voorbereidingen treffen.

Reviews van klanten (1)

via eKomieen jaar geleden

Bij ieder hoofdstuk komen weer dezelfde plaatjes voorbij om de messen te laten zien. Dat kost erg veel ruimte. Want aan het begin worden alle messen al besproken. De snijtechnieken zijn wel bruikbaar.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: