Advies over keukenapparatuur
Slowcookers |
Waarom een slowcooker aanschaffen?Lekker eten is, vinden wij, altijd een belangrijk onderdeel van de dag. De slowcooker zorgt ervoor dat je altijd heerlijk kunt eten, ook als je 's avonds niet zo veel tijd hebt om te koken. |
Sous-vide![]() |
Waarom een sous vide?Voedsel garen middels sous vide bereiding; een moleculaire kooktechniek waarbij je kunt blijven experimenteren. Voor de één een culinaire uitdaging, voor de ander een nog onontdekt kookgebied. |
Warmtebronnen![]() |
Waarom koken op inductie?Koken op inductie heeft sterk aan populariteit gewonnen en die ontwikkeling zal zich in de toekomst voortzetten, en dat is niet zonder reden. Met koken op inductie maak je geen gebruik van gas maar van elektriciteit, waardoor het milieu veel minder wordt belast. Welke soorten warmtebronnen zijn er?Wanneer je een nieuwe keuken aanschaft, wil je er zeker van zijn dat je voor een kookplaat of fornuis kiest die bij jou en je (nieuwe) pannen past. |