Vandaag open om 09:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.618514100

JURA Espressomachine Professional GIGA X3 Aluminium - Nieuw Model

Actie!
4.589,-

Nog geen beoordelingen.

stuk
Op voorraad
De levertijd bedraagt 3 werkdagen

Specificaties

Merk:JURA
Capaciteit:2 kopjes
Instelbare koffiesterkte:Ja
Garantietype:1 jaar
Type product:Volautomaat
Vermogen:2700 watt
Type:GIGA X3
Afmetingen:49,7 (l) x 37 (b) x 56,5 (h) cm
Aantal koffiespecialiteiten:32
Kleur:Aluminium
Artikelnr:7610917152292

Omschrijving

De nieuwste JURA GIGA X3 is voor echte koffiepuristen. Met een capaciteit van 150 kopjes per dag en een constante kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid is de hightech-volautomaat ideaal afgestemd op de eisen van grote kantoren, ontbijt-, cursus- en vergaderruimten en zelfbedieningszones. Over smaak valt niet te twisten, en met deze machine is dat ook niet nodig. De GIGA X3 heeft namelijk 32 mogelijkheden voor verschillende soorten koffie.

De JURA X3 is uitgerust met het Puls-Extractie-Proces, ook wel P.E.P. genoemd. Dit zorgt ervoor dat de extractietijd bij het koffiezetten geoptimaliseerd wordt. Vooral bij het maken van een espresso of ristretto draagt dit bij aan een vollere en rijkere smaak die dicht bij een echte pistonmachine komt. De P.E.P technologie, samen met twee hogedrukpompen zorgen voor een rijke, romige crème laag op ieder kopje koffie.
 
De molen van de X3 is een krachtige keramische schijfmolen, die elektrisch verstelbaar is en jarenlang zorgt voor een precieze, constant gelijkmatige maalgraad.  
 
Door de modernste technologie voor microschuim, is het melkschuim van ongekende kwaliteit. De melk krijgt een fluweelachtige structuur. Door de speed-functie zijn al je koffiespecialiteiten binnen recordtijd klaar en het bijvullen blijft dankzij het grote bonenreservoir (1kg) en de optionele afvoer koffieresidu/restwater tot een minimum beperkt. De restwaterbak mag in de vaatwasser en kan met één hand worden weggenomen en geleegd. Doordat het zwaartepunt optimaal ligt, wordt er niets gemorst.
 
Kalkvorming is door het Intelligent Water System (I.W.S.®) met CLARIS Smart Pro verleden tijd. Het apparaat heeft hierdoor een langere levensduur en levert perfecte waterkwaliteit, voor een pure smaak. CLARIS van JURA is hard voor kalk, maar zacht voor de koffiemachine.
 
De bediening gaat via het 4,3" grote touchscreen-kleurendisplay met hoge resolutie en is volledig intuïtief. Ook handig is dat de machine compatibel is met JURA Operating Experience (J.O.E.). Via deze app op je smartphone bedien je de JURA GIGA X3 heel eenvoudig op afstand.
 
Het onderhoud van de GIGA X3 gaat net zo gemakkelijk, logisch en intuïtief als de bediening ervan. Originele JURA onderhoudsproducten en geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma's zorgen met één druk op de knop voor TÜV-gecertificeerde hygiëne. De melksysteemreiniging is net zo doordacht. Volautomatisch en gestart door een touch op het display wordt gezorgd voor perfecte reinheid in de omgang met melk.

Specifieke voordelen GIGA X3c:

  • Speed-functie
  • Automatic Grinder Adjustment (A.G.A.)
  • Actieve bonenbewaking
  • Automatische omschakeling melk/melkschuim
  • Zender in leveringsomvang: Smart Connect
Koffiespecialiteiten: Mogelijkheid tot twee kopjes:
Ristretto Ja
Espresso Ja
Koffie Ja
Cappuccino Ja
Caffè latte / Koffie verkeerd Ja
Caffè Barista Ja
Lungo Barista Ja
Latte macchiato Ja
Flat white Ja
Espresso doppio -
Espresso macchiato Ja
Koffie speciaal Ja
Melkschuimportie Ja
Portie melk Ja
Kannetje koffie -
Heet water -
Water voor groene thee -
Water voor zwarte thee -
Gemalen koffie / koffiepoeder -

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: