Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag11:30 - 17:30
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616394100
19,95

Nog geen beoordelingen.

stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789461561343

Omschrijving

Auteur: JAN Magazine
Uitvoering: Paperback
Uitgever: Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
Aantal pagina's: 240

Steeds meer mensen zijn parttime vegetariër. Ze kiezen bewust om nog maar een paar keer per week vlees te eten, of koken liever met (duurzaam gevangen) vis. Omdat het beter is voor milieu en gezondheid, en je ook met groente eindeloos kunt variëren.

No-nonsense glossy JAN Magazine besteedt regelmatig aandacht aan een duurzame, gezonde en verantwoorde levensstijl. Volgens het idee van bewust leven. De eenvoudige keuken van JAN is ook gewoon ontzettend lekker en verleidelijk.

De allerbeste recepten 'zonder vlees' uit JAN Magazine zijn nu verzameld in dit mooi vormgegeven en aantrekkelijk gefotografeerde kookboek.
Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: