Ik bak geweldig, jij trouwens ook
10 beoordelingen
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad
Specificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789090276489
Omschrijving
Auteur: Edwin Klaasen
Uitgever: Eigen beheer
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 252
Een bakboek zoals een bakboek bedoeld is. Ik bak geweldig, jij trouwens ook is een boek anno nu: boordevol échte bakkerskennis. Een boek met inspiratie, stoere en eigentijdse fotografie, persoonlijke verhalen van Edwin Klaassen zelf en dankzij het gebruik van hashtags vind je op Twitter een platform rondom dit supertoffe bakboek!
Wie een traditioneel bakboek vol recepten verwacht, komt bedrogen uit. Brood bakken vraagt om kennis. Als je iets doet, moet je weten waarom je het doet. Waarom gebruik je rogge of spelt? Waarom moet deeg een bepaalde temperatuur hebben? En waarom is de duur van het kneden zo belangrijk? Die antwoorden vind je in dit bakboek. En meer. Veel meer. Dat betekent dus zelfs een lesje scheikunde. Je leert fouten in brood herkennen en zult dankzij échte bakkerskennis het mooiste brood ooit bakken.
Uitgever: Eigen beheer
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 252
Een bakboek zoals een bakboek bedoeld is. Ik bak geweldig, jij trouwens ook is een boek anno nu: boordevol échte bakkerskennis. Een boek met inspiratie, stoere en eigentijdse fotografie, persoonlijke verhalen van Edwin Klaassen zelf en dankzij het gebruik van hashtags vind je op Twitter een platform rondom dit supertoffe bakboek!
Wie een traditioneel bakboek vol recepten verwacht, komt bedrogen uit. Brood bakken vraagt om kennis. Als je iets doet, moet je weten waarom je het doet. Waarom gebruik je rogge of spelt? Waarom moet deeg een bepaalde temperatuur hebben? En waarom is de duur van het kneden zo belangrijk? Die antwoorden vind je in dit bakboek. En meer. Veel meer. Dat betekent dus zelfs een lesje scheikunde. Je leert fouten in brood herkennen en zult dankzij échte bakkerskennis het mooiste brood ooit bakken.
Reviews van klanten (10)
via eKomi2 jaar geleden
Ik ken de schrijver personelijk vandaar dat ik weet dat dit boek over het proces van zuurdesem top is
via eKomi4 jaar geleden
Als je van broodbakken houdt, dit is zeker een aanrader!
via eKomi5 jaar geleden
goed boek, aanbevolen door bevriende hobby broodbakker. Fijn dat het bij jullie in het assortiment zit. Bij "het grote internetbedrijf" alleen maar 2e hands verkrijgbaar.
via eKomi6 jaar geleden
Mooi boek, dat op een goede wijze inzicht geeft in het product brood.
via eKomi6 jaar geleden
Heel mooi boek dat je helpt om te gaan werken met zuurdesem. Is makkelijker dan het lijkt. Vergt wel wat tijd en oefening. Wel allemaal duidelijk omschreven en inclusief probleemoplossing als er iets fout gaat. (zodat het de volgende keer niet fout gaat)
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: