Holiday on Ice: augustus ijsmaand!

Holiday on Ice: augustus ijsmaand!
Zon of geen zon, in de zomer hebben we zin in ijs. Zelfgemaakt ijs welteverstaan! Daarom in augustus bij Kookpunt: Holiday on Ice. Met aanbiedingen, demonstraties en workshops. Misschien komt de zomer dan vanzelf?

Ieder weekend van augustus kun je in Kookpunt genieten van zelfgemaakt ijs uit de Magimix Turbine a Glace, een zelfvriezende keukenhulp die binnen een half uur 1,6 liter ijs draait, klaar om te serveren. Geen gedoe met een koelaccu in de vriezer, de turbine van deze ijsmachine genereert de benodigde kou. Op 18 en 25 augustus is de Magimix chefkok aanwezig voor een uitgebreide uitleg, demonstratie en verfrissende ijsrecepten.

Inspiratie opdoen voor thuis? Schrijf je in voor de cursus IJs bereiden op 31 augustus! Samen met ijsexpert Jaap Pleijt (voorheen werkzaam bij Hertog IJs en Ben & Jerry’s) ga je op zoek naar de lekkerste ingrediënten en receptuur en de beste bereidingswijze van je huisgemaakte ijs. Jaap vertelt, demonstreert en laat je proeven.

Ben je al langer aan het twijfelen over de aankoop van een ijsmachine of heb je net als wij gewoon zin in ijs? Kom in augustus langs op het Noordplein voor ijskoude verwennerijen en hete aanbiedingen.

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk