Openingstijden
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag11:30 - 17:30
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616394100
35,-
1 beoordeling
stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789048311163

Omschrijving

Auteur: Nichola Fletcher
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V. 
Aantal pagina's: 320 pagina's

Dit hele boek gaat alleen maar over vlees. Als je alle recepten uit dit boek een keer gemaakt hebt, kun je jezelf een echte vleeskenner noemen. Door middel van meer dan 300 recepten wordt beschreven hoe vlees moet rusten, hoe je de gaarheid controleert en nog veel meer. 

Bijna alle vleessoorten komen wel voorbij. Niet alleen de alledaagse: varkensvlees, rundvlees en gevogelte, maar ook de specialere soorten vlees komen voorbij: lamsvlees en wild. Leer met dit boek alles over de basistechnieken voor de thuisslager. 

Reviews van klanten (1)

via eKomi4 jaar geleden

Een prima naslagwerk, alles wat je wilde weten over vlees staat er in,

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: