Het Nederlands Bakboek
Nog geen beoordelingen.
stuk
Niet op voorraad
Dit product is niet meer leverbaarSpecificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789021552606
Omschrijving
Auteur: Gaitri Pagrach-Chandra
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Uitvoering: hardcover
Aantal pagina's: 256
Nederland is een bakland bij uitstek, hoewel niet iedereen dat weet! In Het Nederlands Bakboek blijkt dat Nederland een geweldige culinaire traditie heeft als het gaat om bakken. Auteur Gaitri Pagrach-Chandra deed 4 jaar lang onderzoek naar onze bakcultuur en ontdekte heerlijke recepten én de historische verhalen die daarbij horen.
Het boek is opgedeeld in receptuur voor brood, beschuit, kruidkoek, taart, vlaaien, koekjes, pannenkoeken, wafels en feestgebak. Iedere bakspecialiteit heeft een eigen geschiedenis en oorsprong. Geweldig om te lezen en door te bladeren, en ideaal voor de (Hollandse) thuisbakker. Als klap op de vuurpijl heeft Het Nederlands Bakboek een mooie vormgeving en prachtige (historische) foto's.
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Uitvoering: hardcover
Aantal pagina's: 256
Nederland is een bakland bij uitstek, hoewel niet iedereen dat weet! In Het Nederlands Bakboek blijkt dat Nederland een geweldige culinaire traditie heeft als het gaat om bakken. Auteur Gaitri Pagrach-Chandra deed 4 jaar lang onderzoek naar onze bakcultuur en ontdekte heerlijke recepten én de historische verhalen die daarbij horen.
Het boek is opgedeeld in receptuur voor brood, beschuit, kruidkoek, taart, vlaaien, koekjes, pannenkoeken, wafels en feestgebak. Iedere bakspecialiteit heeft een eigen geschiedenis en oorsprong. Geweldig om te lezen en door te bladeren, en ideaal voor de (Hollandse) thuisbakker. Als klap op de vuurpijl heeft Het Nederlands Bakboek een mooie vormgeving en prachtige (historische) foto's.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: