Het Grote Granenboek
Nog geen beoordelingen.
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad
Specificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789059565036
Omschrijving
Auteur: Ghillie James
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 256
Het Grote Granenboek van Ghillie James is hét naslagwerk op het gebied van granen.
Granen worden geroemd om hun veelzijdigheid, gezondheid en voedingswaarde. Dat ze tegenwoordig symbool lijken te staan voor gezonde voeding is dan ook niet verwonderlijk te noemen. Het grote granenboek zet ze flink in het zonnetje en bevat een schat aan informatie over hun historische, culturele én culinaire belang
Deze inspirerende verzameling van meerdan 120 internationale recepten omvat niet alleen klassiekers als risotto en jambalaya, maar ook ontbijtideeën en verrukkelijke bijgerechten. Daarnaast vind u er eenvoudig gerechten voor de dagelijkse maaltijd, zoals speltrisotto met mediterrane groenten, en een recept voor een typische zondagslunch met langzaam gegaard lamsvlees en bulgur.
Ook aan de liefhebbers van salades is gedacht, met recepten waarin de nieuwe sterren onder de granen - bijvoorbeeld chiazaad en amarant - een belangrijke rol spelen. De zoetekauwen onder ons kunnen hun hart eveneens ophalen, want ook nagerechten en zoete hapjes zijn goed vertegenwoordigd.
Of uw voorkeur nu uitgaat naar amarant, firik of quinoa: alle recepten in dit boek zijn even voedzaam als gemakkelijk te maken en leveren de inspiratie voor graangerechten voor elke gelegenheid.
Een prima geschreven, fascineren boek vol waardevolle informatie en heerlijke gerechten. - Anna del Conte
In de schappen van de winkels wemelt het tegenwoordig van de graansoorten. Wat heerlijk dat er nu een schitterend boek bestaat vol recepten en nieuwe ideeën over manieren om ze te verwerken! - Sarah Randell, Sainsbury's Magazine
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 256
Het Grote Granenboek van Ghillie James is hét naslagwerk op het gebied van granen.
Granen worden geroemd om hun veelzijdigheid, gezondheid en voedingswaarde. Dat ze tegenwoordig symbool lijken te staan voor gezonde voeding is dan ook niet verwonderlijk te noemen. Het grote granenboek zet ze flink in het zonnetje en bevat een schat aan informatie over hun historische, culturele én culinaire belang
Deze inspirerende verzameling van meerdan 120 internationale recepten omvat niet alleen klassiekers als risotto en jambalaya, maar ook ontbijtideeën en verrukkelijke bijgerechten. Daarnaast vind u er eenvoudig gerechten voor de dagelijkse maaltijd, zoals speltrisotto met mediterrane groenten, en een recept voor een typische zondagslunch met langzaam gegaard lamsvlees en bulgur.
Ook aan de liefhebbers van salades is gedacht, met recepten waarin de nieuwe sterren onder de granen - bijvoorbeeld chiazaad en amarant - een belangrijke rol spelen. De zoetekauwen onder ons kunnen hun hart eveneens ophalen, want ook nagerechten en zoete hapjes zijn goed vertegenwoordigd.
Of uw voorkeur nu uitgaat naar amarant, firik of quinoa: alle recepten in dit boek zijn even voedzaam als gemakkelijk te maken en leveren de inspiratie voor graangerechten voor elke gelegenheid.
Een prima geschreven, fascineren boek vol waardevolle informatie en heerlijke gerechten. - Anna del Conte
In de schappen van de winkels wemelt het tegenwoordig van de graansoorten. Wat heerlijk dat er nu een schitterend boek bestaat vol recepten en nieuwe ideeën over manieren om ze te verwerken! - Sarah Randell, Sainsbury's Magazine
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: