Hamburgers, uit het atelier van Big Fernand
9,95
5 beoordelingen
stuk
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, morgen in huisSpecificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789461430922
Omschrijving
Auteur: Big Fernand
Uitgever: Good Cook
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 72
Het lijkt zo simpel, een smaakvolle hamburger bereiden. Maar toch komt er heel wat bij kijken wil je de perfecte hamburger kunnen serveren. Hoe kies je het beste vlees en hoe kruid je dat, hoe bak je een lekker broodje, welke kaassoort en welke verse kruiden neem je en hoe maak je een goede saus? Op al deze vragen krijg je antwoord in het kookboek Hamburgers.
Een klassieker als de cheeseburger, maar ook verrassende burgers met courgette en geitenkaas, tonijntartaar of lam en chorizo; Big Fernand geeft verleidelijke hamburgerrecepten en bijpassende sausrecepten prijs.
Big Fernand is het zeer geliefde hamburgeratelier uit Parijs. Bekend om de rustieke hamburgers waarvoor alleen pure en verse ingrediënten worden gebruikt. Het bedrijf wordt gerund door 3 enthousiaste mannen: Steve Burggraf, Guillaume Pagliano en Alexander Auriac. Grote klassiekers van Big Fernand zijn de Cheeseburger Tomme de Savoie en de vishamburger met Hollandaise saus.
Uitgever: Good Cook
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 72
Het lijkt zo simpel, een smaakvolle hamburger bereiden. Maar toch komt er heel wat bij kijken wil je de perfecte hamburger kunnen serveren. Hoe kies je het beste vlees en hoe kruid je dat, hoe bak je een lekker broodje, welke kaassoort en welke verse kruiden neem je en hoe maak je een goede saus? Op al deze vragen krijg je antwoord in het kookboek Hamburgers.
Een klassieker als de cheeseburger, maar ook verrassende burgers met courgette en geitenkaas, tonijntartaar of lam en chorizo; Big Fernand geeft verleidelijke hamburgerrecepten en bijpassende sausrecepten prijs.
Big Fernand is het zeer geliefde hamburgeratelier uit Parijs. Bekend om de rustieke hamburgers waarvoor alleen pure en verse ingrediënten worden gebruikt. Het bedrijf wordt gerund door 3 enthousiaste mannen: Steve Burggraf, Guillaume Pagliano en Alexander Auriac. Grote klassiekers van Big Fernand zijn de Cheeseburger Tomme de Savoie en de vishamburger met Hollandaise saus.
Reviews van klanten (5)
via eKomi6 jaar geleden
Aardig boek
via eKomi8 jaar geleden
Leuk boekje en wanneer je er in bladerd krijg je direct trek!
via eKomi8 jaar geleden
Een boek met lekkere recepten, maar ook mooie illustraties erbij.
via eKomi8 jaar geleden
Geen idee dat er zoveel manieren zijn om hamburgers te bereiden. Lekkere recepten.
via eKomi9 jaar geleden
Interessant en lekker!
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: