Grands desserts
Specificaties
Omschrijving
Auteur: Christophe Felder
Uitgave: Hardcover
Uitgever: Veltman Uitgevers
Aantal pagina's: 192
De desserts in dit boek, grote klassiekers in een nieuw jasje, zoals de Profiterole, of fantasievolle desserts, zoals de Grapefruittuin of Roder dan rood, lijken zo uit een restaurant te komen!
Als niet eerder gemaakte combinaties van texturen, smaken en kleuren lijken deze desserts net haute couture die eerst met de ogen geproefd moet worden.
Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent.
Reviews van klanten (1)
Luxe kaft..... Prettig leesbaar, mooi papier... Gedurfde maakbare recepten.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.