Fissler presenteert: Wecken in de snelkookpan

Fissler presenteert: Wecken in de snelkookpan
Fissler geeft op donderdag 15 oktober een masterclass in de Kookpunt Pan, in het hartje van de winkel. Ze presenteren het nieuwste pronkstuk van hun assortiment: de Fissler Vitavit Premium 3,5 liter en de innovatieve Vitacontrol Digital: een handig apparaatje voor op je snelkookpan dat een signaal aan je smartphone of tablet afgeeft als de snelkookpan iets nodig heeft. Zo hoef je niet telkens naar te pan toe te lopen en kun je snelkoken vanuit je luie stoel!Volgens Fissler is de nieuwste Vitavit Premium 3,5 liter een compact model dat goed aansluit bij de wensen van de consument. De Vitacontrol Digital is ontworpen om het kookgemak te vergroten. Daarnaast zijn er verschillende recepten te vinden in de Vitacontrol Digital-app.

Snelwecken

Om te laten zien hoe de nieuwe producten werken laten de productexperts van Fissler zien hoe je met een snelkookpan kunt wecken. Dat is normaal een tijdrovend klusje, maar met een snelkookpan is het zo gepiept. Je moet alleen wel op een aantal belangrijke dingen letten. Zo mogen de potten elkaar of de bodem absoluut niet raken en zijn de weckpotten van het ene merk beter geschikt voor snelwecken dan de potten van het andere.  


Masterclass

Op donderdag 15 oktober van 15.00 tot 20.00 uur vertellen de productexperts van Fissler je alles over snelwecken, de nieuwe snelkookpan en de handige Vitacontrol Digital bij ons in de winkel. Uiteraard staan ze klaar voor alle vragen die je hebt. Zorg dus dat je erbij bent!  
 

 

Wil jij meer weten over wecken?

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk