Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.619890100

Fissler Crispy Steelux Classic Koekenpan, 28cm

119,-
95,-
4 beoordelingen

Kies een andere

stuk
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Specificaties

Merk:Fissler
Type product:Koekenpan
Geschikt voor:Elektrisch, Gas, Halogeen, Inductie, Keramisch
Serie:Crispy Steelux Classic
Materiaal:RVS
Antikleeflaag:Nee
PTFE & PFAS vrij:Ja
Type:121 301 28 100
Bovenmaat:28cm
Artikelnr:4009209318929

Omschrijving

Deze Fissler Steelux Classic koekenpan heeft een afmeting 28 centimeter en beschikt over een glad braadoppervlak. Deze koekenpan is danzij de felle hitte afgifte perfect geschikt voor het scherp aanbraden van rood vlees. Het vlees krijgt een krokante korst en blijft sappig.

Fissler Koekenpan Crispy Steelux Classic Dankzij het hoogwaardige 18/10 roestvrij edelstalen grilloppervlak is deze pan perfect om vetarm en krokant te kunnen braden. Het RVS kan worden verhit tot hoge temperaturen, is krasvast en ijzersterk. Ook heeft deze koekenpan een matte RVS afwerking aan de buitenzijde en een druppelvrije schenkrand.

De Fissler Steelux Classic koekenpan ligt prettig in de hand en bevat een kunstof veiligheidsgreep met vlambeschermer en opzetfunctie. Bovendien beschikt deze koekenpan over een Super-thermic bodem waardoor deze geschikt is voor alle warmtebronnen: elektrisch, gas, halogeen, inductie en keramisch. Daarnaast mag deze pan ook in de oven tot 180°C. Wij adviseren echter wel de pan met de hand te reinigen.

Reviews van klanten (4)

via eKomi19 dagen geleden

Mooie pan.

via eKomieen jaar geleden

top materiaal,

via eKomieen jaar geleden

Goede stevige pan geld zeker waard

via eKomi4 jaar geleden

De pan doet wat beloofd wordt, een stukje vlees bruin bakken en de binnenkant mals houden. In olie bakken gaat het best. Stukje vlees kleeft even aan de bodem maar laat vanzelf los.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: