Fermenteren
Nog geen beoordelingen.
Kies een andere
Specificaties
Omschrijving
- Auteur: Heiko Antoniewicz
- Taal: Nederlands
- Verschijningsjaar: 2016
- Verschijningsvorm: Hardcover
De vorm Fermenteren als voedselvoorbereiding is een al eeuwenlang proces om voedsel te conserveren. Hierbij is de smaak die vrijkomt een heerlijke bonus. Heike Antoniewicz houdt zich al jaren bezig met alle fermentatietechnieken en weet hier ondertussen wel het fijne van. Hij kijkt bij zijn zoektocht niet alleen naar de toekomst; oude tradities zijn soms mintens zo veelbelovend.
Met dit boek krijg je zeker een goede basiskennis om aan de slag te kunnen gaan met de recepten van Heike Antoniewicz. Deze staan ver af van de gebruikelijke, dagelijkse gerechten; ze openen heel nieuwe perspectieven dankzij de fermentatie van groente, fruit, vis, vlees, granen, melk en dranken. De foto's uit dit prachtige boek zijn van Thomas Ruhl die sinds jaar en dag tot de beste voedselfotografen ter wereld behoort.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.