Openingstijden
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.618667100

Workshop Basis Snijtechnieken

Betaalde workshop op inschrijving 49,- euro.

In de workshop Basis Snijtechnieken leer je in twee uur tijd om een koksmes op de juiste manier te hanteren en te gebruiken. Van julienne tot brunoise, binnen twee uur heb je het onder knie en is jouw snijtechniek vakkundig, vlot en bovenal veilig!

Wat houdt de Workshop Basis Snijtechnieken eigenlijk in, en welke onderwerpen komen er aan bod?:

  • We gaan je uitleggen wanneer je welk mes gebruikt.
  • Je leert hoe je een mes op de juiste manier vasthoudt.
  • Je leert welke houding je aan moet nemen tijdens het snijden.
  • Je leert groenten in brunoise en julienne te snijden.
  • Verder komt het versnipperen van een ui aan bod en het ciseleren van een komkommer.
  • Ook leer je hoe je het makkelijkst een paprika kunt schoonmaken en snijden.

De verschillende snijtechnieken worden uitgebreid gedemonstreerd en uitgelegd. Naast het snijden met een koksmes en een officemes komt ook de mandoline aan bod. Tot slot wordt er uitgelegd hoe je het mes kunt aanzetten en hoe je het mes scherp kunt houden. Ook besteden we aandacht aan het kiezen, verzorgen en onderhouden van de juiste snijplank.

Tijdens de workshop kan je gebruik maken van zowel je eigen keukenmessen als messen van Kookpunt.  

------------------------------------------------

Wil je meedoen aan de workshop? Schrijf je dan snel in via onderstaande button!

 

Inschrijven Overige workshops